HR-generalist

Jönköping

Brinner du för mötet med människor? Trivs du i en omväxlande roll där du får bidra till medarbetarnas trivsel och utveckling? I rollen som HR-generalist hos Qvalify blir du en otroligt viktig nyckelperson då du har den dagliga kontakten med alla revisorerna som sköter uppdragen ute hos kunderna. Nu finns möjligheten att söka en roll med stor variation och mycket eget ansvar i att utveckla personalfrågorna inom bolaget.

Som HR-generalist ansvarar du för relationen till underleverantörerna som hos Qvalify räknas som medarbetare. Rollen innebär att du hjälper dem stärka sin kompetens och öka deras trivsel i bolaget. Du ansvarar för att uppdatera vilken kompetens som finns hos de olika medarbetarna och att det finns revisorskompetens inom alla branschkoder Qvalify verkar inom. I rollen ingår att åka ut och träffa medarbetarna som finns utspridda över stora delar av Sverige med tyngdpunkt på Mälardalen, Småland och västkusten. Att vara proaktiv och planera kompetensförsörjning 6–12 månader framöver vilka resurser som behövs är en del av dina arbetsuppgifter. Du arbetar nära planerarna och säljarna för att säkerställa att rätt resurser finns tillgängliga för kunderna framöver.

I dina arbetsuppgifter ingår rekrytering, utveckling av HR-området, kontraktsdiskussioner med revisorerna samt planering för bolagets tillväxt av nya resurser. Du kommer till ett bolag med kompetenta, drivna och ödmjuka människor i en trivsam miljö i centrala Jönköping då tjänsten är placerad vid huvudkontoret centralt i Jönköping.

Tjänsten förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller annat relevant område i kombination med minst fyra års arbetslivserfarenhet. Du är van vid att hantera kontrakt eller avtal och har erfarenhet av rekrytering. Tjänsten kräver att man har körkort och har möjlighet till några tjänsteresor med övernattning per månad. Du som söker är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ, initiativtagande och ödmjuk. Du som söker drivs av att bygga nya relationer, har lätt för att skapa förtroende och brinner för att driva HR-frågor framåt. Du är också tydlig när det krävs och kan möta medarbetare på ett professionellt sätt. För att trivas hos oss så behöver du vara en lagspelare som hjälper till där det behövs och som har bolagets bästa i åtanke. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har ett proaktivt förhållningssätt.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 11 augusti, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Johan Forsander 010-33 19 067 (tillbaka från semestern 5 aug) eller Elin Ohlsson, 010-33 19 062 (tillbaka från semestern 12 aug).