HR-ansvarig/Assistent

Jönköping, Ulricehamn

Till Preh Sweden som är ett nystartat bolag som utvecklar kraftelektronik inom Automotive industrin, söker vi en HR-ansvarig som vill ta ett helhetsgrepp för bolagets HR-struktur och samtidigt jobba högt och lågt för att skapa en effektiv tillväxt!

Vi söker en HR-ansvarig som ska ta greppet om helheten när det gäller att utveckla strukturer och policyer på företaget. Du arbetar med VD och vår tyska ägare och översätter eller implementerar policyer och strukturer som lämpar sig för svensk arbetsmarknad och för företaget i sin helhet. Du är med i arbetet med kollektivavtal och förhandlingar med facken samt utarbetar rollbeskrivningar och ansvarsbeskrivningar. Vidare koordinerar du resor och övernattningar samt andra förekommande praktiska uppgifter för att effektivisera för de anställda. Du arbetar också med att upphandla nödvändiga tjänster så som lokalvård m.m. Du samarbetar med kollegor i Tyskland och Kina. Rapportering sker till VD och placering i Jönköping eller Göteborg. Med medarbetare både i Göteborg och Jönköping ser vi gärna att du kan resa mellan enheterna.

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom HR-området och vill vara med och bygga något från grunden. Du kommer jobba högt och lågt i rollen, där du ansvarar för genomförandet av såväl operativa som strategiska uppgifter. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö bör du kunna engelska flytande i både tal och skrift, det är meriterande om du kan tyska eller kinesiska.

Som person är du ödmjuk med hög integritet och sätter stort värde på förtroende då du kommer ha tillgång till känslig information. Vi vill att du ska driva HR-arbetet med uthållighet för långsiktiga processer och som ett drivande element för de kortsiktiga projekten och uppgifterna. Du är en person som trivs i en operativ och strategisk roll där du får driva processen med mycket hjärta, kreativitet och lyhördhet och med lite envishet och tuffhet. Du är prestigelös och hugger i där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Matilda Löf på 070 357 90 64 alt. matilda.lof@paverka.nu.