Gruppchef – Sensys Gatso Group

Vill du leda en grupp av erfarna utvecklare och även själv arbeta i spännande utvecklingsprojekt, där du får en inblick i hela processen från början till slut? Sensys Gatso Group söker nu en Gruppchef för utvecklingsavdelningen, med placering i Jönköping.

Som gruppchef kommer du att ansvara för en grupp om 5-10 personer som arbetar i olika utvecklingsprojekt inom både hård- och mjukvara för alla bolagets produkter. Att hjälpa gruppen nå sina mål och skapa delaktighet är en viktig del i rollen. Du ansvarar för gruppmöten och arbetar även med förbättringsprojekt. Ditt uppdrag blir att koordinera olika projekt i samarbete med din kollega i Holland som har motsvarande roll. Den dagliga kontrollen för att säkerställa att projekten når deadlines med godkänd kvalitetsnivå ligger inom ditt ansvarsområde.

Tjänsten innebär att du får arbeta med avancerad teknologi inom inbyggda realtidssystem. Rollen innehåller stor variation och mycket internationell kontakt med kollegor och leverantörer. Du kommer att rapportera till R&D Director i Holland, och hela utvecklingsavdelningen består av totalt 30 personer. Resor med övernattningar ingår i tjänsten ungefär en gång per månad.

Vi söker dig som har en Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik, programmering eller motsvarande utbildning. Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete i projektform, samt att leda en grupp och skapa de rätta förutsättningarna för gruppen att nå sina mål. Tidigare erfarenhet av projektledning och av arbete i tvärfunktionella team är en förutsättning för den här rollen. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Scrum eller andra agila metoder och har erfarenhet av Linux /Windows. Några års erfarenhet av utveckling inom hård-, mjukvara eller mikrovågsteknik är en stor fördel. Kunskaper inom processoptimering eller Lean är också en fördel.

Vi tror att du är en person som brinner för att motivera och inspirera dina medarbetare och samtidigt trivs med kreativ problemlösning i ditt dagliga arbete. Att skapa en positiv atmosfär och hjälpa varandra till framgång ser du som en självklar del i rollen. Du trivs med att samarbeta med kollegor över hela organisationen och att koordinera och fördela resurser efter företagets behov. Vi tror att du har lätt för att kommunicera och entusiastiskt ser till helheten.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 4 september. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062 eller elin.ohlsson@paverka.nu. Ansök redan idag då urval sker löpande.