Driven produktionsingenjör – PEAB

Är du jordnära och starkt engagerad med tidigare erfarenhet av byggbranschen? Vill du arbeta i en stödfunktion gällande kvalitet, miljö, arbetsmiljö och produktion? Peab Byggservice AB förstärker sin ledningsgrupp i distrikt Sydost och söker en ny kollega att välkomna till gänget i distriktet.

Rollen som produktionsingenjör passar dig som har analytisk förmåga och som trivs med en aktiv agenda. Inspireras du av tanken på att vara en samhällsbyggare? Denna självständiga roll har många kontaktytor inom bolaget. Din kommunikativa plattform innebär samarbete med produktionen, koncernstödsfunktioner samt kollegor inom affärsområde bygg. Du planerar, leder och styr distriktets produktionsstödarbete vid uppstart och avslut av projekt och ramavtal. Vidare utövar du tillsyn, stöttar i projekt, utför projektbesök, ansvarar för internrevision och följer upp avvikelsehantering.

Din pedagogiska ådra får du nyttja eftersom du utbildar distriktets medarbetare i arbetssätt samt verktyg inom ämnena arbetsmiljö – miljö – teknik – projektstyrning – kvalitet, även kallat Navet. Rollen innebär inget personal- eller ekonomiskt ansvar, däremot har du fullt mandat att planera din egen agenda – med frihet under ansvar. Du rapporterar till distriktschef.

Din sociala kompetens kommer väl till pass i denna roll då det är viktigt att bygga långsiktiga relationer med bolagets specialister vars spetskunskap du kommer att få ta del av. Dina utvecklingsmöjligheter är stora eftersom Peab aktivt arbetar med internrekrytering och löpande utbildning för sina anställda.

Placeringsort är Jönköping eller Linköping. Ditt arbetsområde kommer att omfatta Småland, Östergötland samt södra Södermanland. Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten.

Du har sedan tidigare dokumenterad vana av bygg- och anläggningsbranschen. Vidare har du kunskaper inom entreprenadjuridik, som du har förvärvat genom praktisk erfarenhet eller högskolestudier. Ingenjörsutbildning är meriterande. Du har god datavana och tidigare erfarenhet av arbete i byggproduktion.

Peab Byggservice AB värnar om respektfullt bemötande och söker dig som är socialt säker, har en hög energinivå, är drivande, initiativtagande samt kan ta självständiga beslut. Som person har du hög integritet, är trygg i dig själv och månar om ett inkluderande och öppet arbetsklimat. Det är en prestigelös och platt organisation som starkt värnar om följande ledord; jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 1 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier på jennie.meier@paverka.nu alternativt 010-331 90 68 eller Johan Forsander på 010-331 90 67.