IT-samordnare – Scandbio

Har du ett stort intresse och engagemang för sambandet mellan teknik och användare? Vi söker dig som trivs i en samordnande roll med kunskap som du gärna delar med dig av!

Som IT-samordnare kommer du bland annat att arbeta med telefoni, drift, användarprofiler och hård-och mjukvara. Du medlar mellan teknik och användare och arbetar operativt med att skapa bra lösningar i syfte att underlätta för användaren. I din roll har du kunskap om både hårdvara och mjukvara där du supporterar användaren i varierande IT-och teknikfrågor i det dagliga arbetet. Din roll är konsultativ, vilket innebär att du självständigt fungerar som stöd i verksamheten. Du rapporterar till vår IT-chef.

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT- och teknik, med erfarenhet från helpdesk eller liknande roll. Du har ett starkt intresse för IT- och teknik där du har en bred kunskap om både hårdvara och mjukvara i en kombination.

Som person är du serviceinriktad och självgående och har lätt för att samarbeta. Du är pedagogisk, kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Du ser positivt på utveckling i ditt arbete och har en förmåga att lösa problem och komma med nya idéer.

 

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 20 november, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Lööw 010-3319064 eller Christine Mannerstråle 010-3319063.