IT kommunikatör – ITAB

Vill du ansvara för den interna kommunikationen i en spännande koncern i en internationell miljö? Den här tjänsten innebär en varierande och rolig utmanande vardag med möjlighet att tillsammans med dina kollegor forma koncernens nya interna kommunikation!

Som IT-kommunikatör ansvarar du för att utveckla och effektivisera intranätet. Du planerar och driver interna kommunikationsinsatser som stödjer ITAB koncernens målsättning och aktiviteter. Vidare fungerar du som en intern rådgivare när det gäller kommunikationsfrågor, där du arbetar kreativt tillsammans med dina kollegor i organisationen. Rollen innebär ett stort utrymme för kreativt kommunikationsarbete med idégenerering, research och omvärldsbevakning där du projektleder dessa processer. Tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete där du bland annat får utlopp för din konceptuella förmåga och intresse för kommunikation i skrift och bild både digitalt och i tryckt media. Placering i Jönköping där resor ingår i tjänsten och du rapporterar till Group IS/IT Director.

Vi söker dig som har en akademisk eller motsvarande relevant utbildning för området, exempelvis marknad/kommunikation/IT. Du har flera års erfarenhet av marknadsföring- och kommunikationsarbete från en större organisation, gärna i en internationell miljö. Du har tidigare planerat för och implementerat förändringar av intranät där du lett arbetet på ett strukturerat och strategiskt sätt. Vidare har du kunskap och erfarenhet av Sharepoint och kännedom om EPI server. Grundläggande kunskaper i programvaror så som InDesign och Photoshop ser vi som nödvändigt för rollen samt kompetens att ta och in och göra rätt bedömning av externa leverantörer. Flytande engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du driven, kreativ och resultatinriktad med en strävan att hela tiden utvecklas. Du är en ödmjuk person som uppskattar att arbeta både högt och lågt tillsammans med dina kollegor. Du trivs i en roll med många kontaktytor där du får vara en lyhörd och samlande resurs i fråga om kreativa idéer och förändringar inom ditt område. Vidare har du förmågan att se helheten och göra en avvägning mellan kreativitet och förändring tillsammans med struktur och process. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 26 februari, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Lööw 010–3319064 eller Christine Mannerstråle 010–3319063.