IT ansvarig – Scandbio

Brinner du för IT i kombination med service för användaren? Vi söker dig som trivs med ett helhetsgrepp inom IT där du i dessa frågor får möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor!

Som IT-ansvarig kommer du att vara projektledande inom området och implementera olika lösningar och förändringar. Rollen kommer också innebära att förvalta de befintliga systemen i samarbete med våra olika leverantörer. Hos oss integreras flera system och det är viktigt att ha ett helhetsperspektiv där strävan är att allt ska fungera så enkelt och effektivt som möjligt. Du blir ansvarig för IT-rådet med fokus på integration och tillsammans med IT-chef får du vara en del av att sätta strategier för den framtida utvecklingen. Du rapporterar till vår IT-chef.

Vi söker dig som har en bakgrund inom IT med några års erfarenhet från en roll där du fått driva olika frågor inom området. Du har ett stort intresse för IT och teknik samt kunskap och förståelse kring integrering av system. Vidare är du van vid och uppskattar uppgiften att skapa en IT-miljö med syftet att underlätta för användaren.

Som person är du trygg i dig själv med en vilja och förmåga att förmedla både enklare och mer komplex IT till olika användare på ett pedagogiskt sätt. En av dina styrkor ligger i planeringen och strukturen som du tillämpar i såväl enskilda projekt som i helheten. Du har en stark problemlösningsförmåga med en positiv inställning.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 23 oktober, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Lööw 010-3319064 eller Christine Mannerstråle 010-3319063.