HR-chef till Munters fabrik i Tobo

Motiveras du av att arbeta verksamhetsnära och trivs med att arbeta både på strategisk och operativ nivå? Är du prestigelös och kommunikativ med förmåga att bygga och vidmakthålla goda relationer och skapa förtroende på alla nivåer. Då kanske du är vår nya HR-chef vid vår produktionsenhet i Tobo.

Som HR-chef förväntas du på ett verksamhetsnära och relationsbyggande sätt utveckla ledare, medarbetare och verksamheten i enlighet med Munters mål och vision. Du stödjer och coachar våra chefer i områden såsom ledarskap och medarbetarskap samt frågor kring policyer, rutiner, arbetsrätt, rekrytering och företagskultur. Ytterligare en viktig del i rollen är avtals- och förhandlings-ärenden, liksom att arbeta med kompetensvärdering och lönesättning.
Tillsammans med platschef och övriga chefer ser du till att rätt kompetens och tillräckliga resurser finns tillgängliga i fabriken samt att fabriken erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor. Det ingår också i ditt ansvar att säkerställa efterlevnad och ständiga förbättringar rörande lagar, föreskrifter och interna rutiner. Du är också kontaktperson mot företagshälsovård.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR och med minst 5 års erfarenhet av HR i ledande position i fabriksmiljö. Du har en förmåga att hantera både strategiska och operativa initiativ och har god kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor med en vana att hantera fackliga förhandlingar. Har du tidigare erfarenhet från ett internationellt företag ser vi det som meriterande. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift är god.

Som person är du prestigelös och kommunikativ med förmåga att bygga och vidmakthålla goda relationer och skapa förtroende på alla nivåer. Du är van att arbeta självständigt och har ett högt eget driv och ett stort engagemang för det du gör.
Du är medlem i Tobofabrikens ledningsgrupp och rapporterar till HR Chef för Norden.