Head of Operations – CIND

Den där stunden, när allt stannar av i rummet och man tillsammans inser att ”nu händer det, det är nu vi bryter igenom!” Hos oss på Cind inträffar den där stunden dagligen. Vi är ett nystartat bolag som arbetar med en unik och avancerad 3D-bildbehandling för att ta fram innovativa produkter mot skogs- och logistikindustrin. Vi har en stark kundbas och väl etablerade försäljningskanaler i branschen. Med oss har vi ett partnerskap med en av världens ledande aktörer mot sågverkssegmentet och vi upplever redan nu ett stort intresse från marknaden. Vi är också stolta över att ha utsetts till ett av Sveriges mest spännandes start ups på 33 listan.

Vill du vara med oss och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med som Head Of Operations och ansvara för kundprojekten, installation och support!

Som Head Of Operations har du en viktig nyckelroll i bolaget där du är med från grunden och bygger upp funktionen i organisationen. Du arbetar operativt och ”hands on” i din roll samtidigt som du tänker strategiskt och långsiktigt på hur operations ska växa fram och utvecklas. Operations ansvarar för projekten från start till mål när det gäller inköp, som är en avgörande pusselbit för att möta satt budget och en hög kvalité på våra system. Du ansvarar för inköp av material och tjänster samt bygger upp ett nätverk av underentreprenörer som hjälper till med installation och support. Du säkerställer projektets kvalité genom samarbetet med leverantörerna och en smidigt och effektiv installationsprocess med arbetsledning av inblandade resurser internt och externt. Vidare utvecklar du en supportfunktion för kunden genom projekten och på lång sikt efter att systemen är på plats. Ditt arbete genomsyras av hög kvalité på service och tillgänglighet. Som Head Of Operations sitter du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placering på vårt kontor i Science Park, Jönköping.

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning alternativt flera års erfarenhet från liknande roll. Du har tidigare arbetat med leveransprojekt där du koordinerat och hanterat alla moment som ingår i projektet från start till mål. Vidare har du kunskap och erfarenhet av industriella tekniska system. Vi expanderar och utvecklas i Sverige men har ambitioner att sträcka oss över gränserna internationell, därför är svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du trygg och metodisk med en stark förmåga att organisera och strukturera. Du är en naturlig och ödmjuk ledare som driver projekten på ett jordnära och relationsskapande sätt. Du finner drivkraft både i att förvalta och bygga ett stadigt fundament, men också att vara med på en spännande utvecklingsresa där du tar taktpinnen. Ett genuint teknikintresse och en positiv attityd i tuffa lägen ser vi som självklart. Du blir en del av ett engagerat och utvecklingsorienterat gäng där allt är möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 7 maj, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Matilda Lööw 010-3319064 eller Christine Mannerstråle 010-3319063.