Gruppledare – Logent Customs

Vill du vara med och göra skillnad i det dagliga arbetet? Om du brinner för tullfrågor och vill leda ett team av skickliga tulladministratörer är detta din nästa utmaning. Logent Customs söker en gruppledare med placering i Göteborg. Tillsammans med ytterligare en gruppledare och en tullchef ansvarar ni för att utveckla gruppen och effektivisera flöde och processer.

Du kommer att arbetsleda en grupp om fem till tio personer samt själv vara del i det dagliga operativa arbetet. Tjänsten innebär att utföra tulldeklarationer, transiteringar, import- och exporthantering över EU’s gränser och tullagerhantering. Du ansvarar för uppföljning av olika nyckeltal inom kvalitet och process samt vissa delar inom faktureringen. Det är en roll där du har mycket kundkontakt och arbetar i ett högt tempo.

Logent Customs är inne i en förnyelseprocess där en ny General Manager tillträdde i februari 2016. Du får chansen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en stor koncern. Tjänstens placeringsort är Göteborg med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom logistik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är väl insatt i tullprocessen, har arbetat med att effektivisera processer och daglig styrning. Du har erfarenhet av att leda en grupp specialister och brinner för att gruppen ska utvecklas som individer. I tidigare tjänster har du arbetat med kvalitetssäkring, administration och trivs med ett nära kundsamarbete. Det är meriterande om du är införstådd med AEO-certifieringen.

Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt och som person är du driven och resultatfokuserad. Som person är du tydlig i din kommunikation, noggrann och ansvarsfull. Vi förutsätter att du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har stor vana av Officepaketet och har arbetat i något tullsystem tidigare.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande. Du söker tjänsten på www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är 5 juni. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-3319062.