Försäljningschef – Corroventa

Är du en affärsorienterad försäljningschef som har förmågan att lyfta kundrelationer till en ny nivå? Är du en prestigelös ledare som framgångsrikt coachar dina medarbetare? Har du dessutom tekniskt intresse så är detta tjänsten för dig!

Corroventa söker en driven försäljningschef som vill vara med på deras framtidsresa och anta en både strategisk och operativ roll för att organisera, utveckla, genomföra och följa upp säljaktiviteter. Som försäljningschef har du det övergripande ansvaret över marknaderna Sverige, Finland och Danmark. Företaget befinner sig i en stark expansion där fokus ligger på vidare affärsutveckling. Varumärket har ett gott renommé, är väl inarbetat på marknaden och har en kapitalstark ägare vilket borgar för en optimistisk framtid. Som ledare coachar och vägleder du två innesäljare samt två utesäljare till framgång genom ett operativt och verksamhetsnära ledarskap. Vidare tillämpar du väl utarbetade strategier för fortsatt tillväxt i samråd med Marknads & Försäljningsdirektör för Corroventa Group (CCO). Dina primära arbetsuppgifter innebär framtagning av omkostnadsbudget samt strategiska beslut om marknadsbearbetning och marknadsföring. Du arbetar även med förhandling, avtal- och kontraktsskrivning, kundbesök och utvärdering av nya kundsegment. Du har ansvar över ett eget försäljningsområde, har löpande kontakt med återförsäljare, håller i utbildningar och praktiska demonstrationer av produkter samt besvarar tekniska frågeställningar. Din roll innebär också medverkan på mässor och events. Dina kollegor är prestigelösa och har ett högt tekniskt kunnande som du har utbyte av i din tjänst. Det är en trivsam arbetsplats med stor gemenskap och en prestationskultur där gott beteende och driv premieras. I din roll har du frihet under ansvar och målet är att skapa goda förutsättningar för fortsatt tillväxt. Corroventa erbjuder en stimulerande och utmanande roll i ett framgångsrikt företag med egen produktutveckling och produktion i en platt organisation. Du kommer att uppleva korta beslutsvägar och goda påverkansmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och innebär resande med övernattningar ca 30 ggr per år. Övriga förmåner är tjänstebil, mobiltelefon samt friskvårdsbidrag. Fast lön och bonussystem vid uppnådda mål. Placeringsort Bankeryd.

En relevant högskoleutbildning med teknisk inriktning är önskvärt men inget krav. Eftersom du ska kommunicera med samtliga kontaktytor på ett förtroendeingivande sätt krävs för rollen en god språklig förmåga i tal och skrift vad gäller svenska.

Du har tidigare arbetat framgångsrikt med coachning och feedback med kvalitetsfokus genom en ödmjuk ledarstil. Du behöver ha en god analytisk förmåga och därigenom kunna strukturera, planera och prioritera. Vidare krävs initiativkraft, lösningsorientering och ett gott eget driv samt talang för kommunikation och samarbete.

Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 30 september, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier på jennie.meier@paverka.nu alternativt 010-3319068 eller Johan Forsander på 010-3319067.