Ekonomiassistent

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent i centrala Jönköping.

Som ekonomiassistent kommer du att sköta den löpande bokföring, kundreskontra- och /eller leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar mm. Vidare sköter du administrationen av kundfakturor, både till svenska och utländska kunder. Arbetet innefattar fakturahantering, samt uppföljning i ekonomisystemet. Allmänna administrativa uppgifter inom ekonomi samt sortering, scanning och arkivering kommer också ingå.

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, har god teamkänsla, är samarbetsinriktad och tar gärna för dig i jobbet. När det dyker upp utmaningar har du förmågan att söka lösningar och bibehålla en positiv inställning. Du vågar fråga, tar eget initiativ och ansvar. Du trivs med att periodvis jobba i ett högt tempo. Du är snabb på att fånga upp nya saker i din omgivning och tycker det är roligt med den digitala utvecklingen. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar

Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har ekonomiutbildning på gymnasie- eller högskolenivå alternativt en KY-utbildning med ca 2-3 års tidigare erfarenhet som ekonomiassistent. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Excel.

Jönköping

Vi söker en Ekonomiassistent för kunds räkning för ett uppdrag på 6-9 månader. I rollen ingår administrativa uppgifter, ekonomiarbete och reception/post. Du som söker trivs i en organisation med mycket på gång, du brinner för administration och service. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan till oss!

  • Tidigare erfarenhet som ekonomissaistent liknande roll
  • Meriterande om du kan Agda, eller andra system
  • Administrativt stark
  • Serviceinriktad