Designingenjör inom fordonsindustrin – Kongsberg Automotive

Vill du arbeta i en händelserik miljö med spännande projekt? Kongsberg Automotive söker nu en Designingenjör till Techcenter i Mullsjö!

Vi söker en designingenjör till Kongsberg Automotive med placering på vårt Techcenter i Mullsjö. Du kommer att ingå i ett team med flera duktiga konstruktörer. Du kommer att arbeta operativt med att designa och konstruera auktuatorer samtidigt som du blir en viktig pusselbit i kontakten med kunden i projekten. Du blir tekniskt projektansvarig och drivande i projekten tillsammans med dina kollegor. Samarbetet sker i huvudsak med Nordeuropeiska biltillverkare där du får en mycket viktig roll i en global organisation, med målet att fortsätta ligga i framkant med våra produkter. För dig som gillar ett högt tempo och stor möjlighet att påverka utvecklingen, så kommer du att trivas hos oss.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom maskinteknik alternativt arbetslivserfarenhet inom maskin eller konstruktion. Du har kunskaper inom CAD där det är meriterande om du arbetat med Catia v5. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav då du kommer verka i en internationell miljö med mycket kundkontakt.

Som person har du en stark egen drivkraft att utveckla projekten framåt och du antar problemlösning med en positiv inställning även i en miljö med högt tempo. Du trivs med att arbeta i team och i varierande projekt. Du har lätt för att skapa goda relationer där kundkontakten är viktig för dig. Du får mycket frihet och eget ansvar, där du får möjlighet att utvecklas djupare inom dina intresseområden och driva projekten framåt tillsammans med ditt team. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten på paverka.nu. Sista ansökningsdag är 26 mars, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström 010-33 19 065 eller Christine Mannerstråle 010-33 19 063.