Controller/produktionsekonom med goda utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Är du resultatorienterad ekonom och har erfarenhet från verkstadsindustri? Swedex står inför ökande expansion och söker därmed en controller/produktionsekonom med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer till en inflytelserik roll där du kan påverka bolagets utveckling inom tillväxt och lönsamhet.

I rollen ansvarar du för all ekonomisk redovisning i bolaget och rapporterar till VD samt central koncernredovisning i Jönköping. Du ingår i ledningsgruppen och har till din hjälp en kollega som jobbar med den löpande redovisningen. I rollen ingår det även att du driver större projekt samt utvecklar nyckeltal och styrmodeller för projekt- och ekonomisk uppföljning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god ekonomisk kunskap genom relevant utbildning och tidigare yrkeserfarenhet. Du har stor vana av att arbeta med projektledning och ekonomisk uppföljning. Vi ser även att du har erfarenheter av att arbeta med offert- och kalkylstruktur. Swedex arbetar idag i affärssystem Monitor samt ett eget utvecklat produktionsstyrningssystem.

Som person är du affärs- och resultatinriktad med goda ledaregenskaper. Du är förtroendeingivande och ser potential i utveckling av både affären och människan. Du är en relationsbyggande person som trivs med att ha många kontaktytor och arbetar med stort servicefokus.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 10 december, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryterande konsult Jan Ställborn, 0709 31 55 00.

Om företaget

Swedex är en av norra Europas ledande tillverkare av sågklingor. Det är bland annat vår långsiktiga satsning på kompetens, kundservice och förtroende som har gjort oss marknadsledande. Våra sågklingor säljs genom ett nätverk av distributörer, maskinleverantörer och återförsäljare. Drygt 60 % av vår försäljning sker via export. Bolaget omsätter 75 Mkr och har 45 anställda och är sedan 1997 ett helägt dotterbolag inom Garpco koncernen. Vårt företag är etablerat i Mjölby sedan 1983, där vi har vår produktion, administration och är placeringsort för den utannonserade tjänsten.