CIP Engineer – Sherwin Williams

Vi söker en duktig ingenjör till Sherwin Williams som är en ledande aktör inom ytbehandlingslösningar, med många spännande kunder. Vill du vara en del av en spännande global organisation med många utvecklingsmöjligheter, så ska du söka tjänsten!

I rollen som CIP Engineer arbetar du i såväl lokala som centrala projekt med förbättring, effektivitet och optimering. Du arbetar tillsammans med mycket kompetenta kollegor och experter inom området. Du arbetar både strategiskt för att tänka ut nya smarta lösningar och operativt för att tillsammans med dina medarbetare implementera de förändringar eller tillägg som behövs i processtrukturerna. Du sitter med i ledningsgruppen för Operations och rapportering sker till Plant Manager.

Enheten i Bellö förser kunder över hela världen och du har kontakt med kollegor på enheten i Märsta och övriga Europa. Du kommer till en dynamisk arbetsplats med hög kompetens, ett starkt varumärke i ryggen och med utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom exempelvis, kemi, maskin eller industriell ekonomi. Det är meriterande om du tidigare arbetat med förbättrings och/eller förändringsarbete. Vi vill att du ska vara duktig på Office-paketet och ha både körkort och bil.

Som person är du öppen och jordnära, du vågar ta kontakt med medarbetare i hela organisationen. Du är orädd, initiativtagande och vågar att testa nya saker för att lära dig verksamheten. Vi arbetar i en produktion med hög säkerhet och det är viktigt att du beaktar detta i ditt arbete genom struktur, säkerhet och kvalité. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 5 november, urval sker dock löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kontakta gärna Matilda Löf, 010 331 90 64 alt. matilda.lof@paverka.nu.