Avdelningschef Solar Energy Bravida Varberg

Varberg

Är du en affärsmässigt driven entreprenör som vill arbeta för ett branschledande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi jobbet för dig! Bravida är inne i ett mycket spännande skede med en storsatsning inom solceller och söker därmed en avdelningschef till avdelningen Solar Energy med placering i Varberg.

Bravida Solar Energy är under uppbyggnad. I dagsläget består teamet av två projektledare samt två projektörer som du får äran att leda. För oss är det viktigt att hela division syd har en god sammanhållning där alla hjälps åt samt arbetar gentemot såväl individuella som gemensamma mål för Bravidas bästa. I rollen som avdelningschef ingår du i regionens ledningsgrupp och är direkt underställd regionchefen. Som en del i affärsområdet kommer du ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Bravida samt stöttning av HR, controller och verksamhetsutvecklare. För att kunna ta dig an kunduppdrag som få andra företag klarar av har du därtill hjälp av hela Bravidas discipliner.

Arbetsuppgifter

  • Bygga och vidareutveckla Bravidas spännande satsning inom solceller för södra Sverige
  • Attrahera, rekrytera och utveckla nya samt befintliga medarbetare
  • Bearbeta befintliga kunder och bryta ny mark
  • Budgetansvar och måluppfyllelse av satta mål
  • Inköp-/offert- och anbudsarbete
  • Arbetsmiljöansvar

För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att överträffa kundens förväntan. Du är strukturerad samt förstår vikten av ledarskapets betydelse för affärerna. Tillsammans med dina medarbetare skapar du ett välmående, hållbart och högpresterande team. Som person är du resultatinriktad, ansvarstagande i din yrkesroll med ett stort intresse för människor och affärer. Du trivs i en organisation med korta beslutsvägar och tycker om att driva förbättringsarbeten. Att du är lyhörd och samarbetsvillig ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen ser vi att du är en lagspelare som drivs av att utveckla sig själv, medarbetare, verksamheter och kundupplevelser. Att du har god förståelse och erfarenhet inom sälj, marknad och service. Du gillar att leda team på plats likväl som på distans. Du besitter mycket goda ekonomiska kunskaper och är utbildad inom El eller har motsvarande erfarenhet.

B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom solceller samt haft en ledande ställning inom byggbranschen.

Vad vi erbjuder dig
Förutom en spännande tjänst med fantastiska kollegor och utvecklingsmöjligheter har du även förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar. Bravida erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom branschen i Norden, det gör att de kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har de blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. De arbetar som ett team och tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. När du växer, växer vi!