Administratör – TUC

TUC expanderar och vi söker en administratör till vår skola i Linköping där vi bedriver utbildningar. Vi söker dig som är intresserad av administration och som vill skapa ordning och struktur i en händelserik miljö med högt tempo!

Som administratör på TUC har du ansvar för det administrativa arbetet med en kontinuerlig nära kontakt med utbildningsledarna och studenterna. Dina arbetsuppgifter innefattar allt ifrån schemaläggningar, registrering av kurser och administrera material till praktiska tentamenförberedelser, kontakt med besökare och andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för att dokumentation både i det interna systemet likväl myndighetens system. Noggrannhet blir därav essentiellt för att få en välfungerande struktur. Du vill skapa goda relationer med dina medarbetare likväl studenterna och besökare. I övrigt förekommande arbetsuppgifter som innefattar tjänstens beskrivning och arbetsområde utifrån gällande lag- och förordning inom yrkeshögskolan, dokumenterade rutiner, handböcker och mallar inom företaget.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet eller utbildning inom liknande tjänst. Vi ser att du vill arbeta med struktur samtidigt som du trivs i en organisation i förändring och utveckling. Flytande svenska och engelska är ett krav i tal och skrift.

Som person är du ordningsam och föredrar att arbeta i ett högt tempo. Din sociala förmåga gör att du har lätt för att skapa nya och hållbara relationer. Du är planerad och noggrann av dig samtidigt som du har en stark drivkraft och förmåga att lösa både långsiktiga och kortsiktiga problem. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jenifer Ekström 010-3319065 eller Matilda Lööw 010-3319064.