Head Of Operations

Jönköping

Cind är ett nytt spännande bolag i Jönköping som arbetar med en unik och avancerad 3D-bildbehandling för att ta fram innovativa produkter mot skogs- och logistikindustrin. Vi har en stark kundbas och väl etablerade försäljningskanaler i branschen. Med oss har vi ett partnerskap med en av världens ledande aktörer mot sågverkssegmentet och vi upplever redan nu ett stort intresse från marknaden. Vi anses vara ett av Sveriges mest lovande teknikbolag via 33-listan och under hösten vann vi dessutom innovationspriset som varje år delas ut av stiftelsen SKAPA.

Vill du vara med oss och utveckla Cind? Vi söker dig som vill vara med och se till att våra kunder alltid får bästa tänkbara service.

Som Head Of Operations har du en nyckelroll i bolaget där du är med från grunden och bygger upp funktionen i organisationen. Du arbetar operativt och tar en aktiv roll i våra installationsprojekt samtidigt som du tänker strategiskt och långsiktigt på hur operations funktionen ska växa fram och utvecklas. Operations ansvarar för projekten från start till mål. Du kommer att ansvara för inköp av material och tjänster samt bygga upp ett nätverk av underentreprenörer som kan hjälpa till med installation och support. Du säkerställer projektets kvalité genom samarbetet med leverantörer och en smidigt och effektiv installationsprocess med arbetsledning av inblandade resurser internt och externt. Vidare utvecklar du en supportfunktion som genomsyras av hög kvalité på service och tillgänglighet. Som Head Of Operations sitter du i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Placering på vårt kontor i Science Park, Jönköping och innebär en hel del resor, framförallt i Sverige.

 

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning alternativt flera års erfarenhet från liknande roll. Du skall ha lätt för att sätta dig in ny teknik och sätter alltid kunden i fokus. Vi expanderar och utvecklas i Sverige men har ambitioner att sträcka oss över gränserna internationell, därför är svenska och engelska i tal och skrift ett krav.

Som person är du trygg och metodisk med en god förmåga att organisera och strukturera. Du är en naturlig och ödmjuk ledare som driver projekten på ett jordnära och relationsskapande sätt. Du finner drivkraft både i att förvalta och bygga ett stadigt fundament, men också att vara med på en spännande utvecklingsresa där du tar taktpinnen. Ett genuint teknikintresse och en positiv attityd i tuffa lägen ser vi som självklart. Du blir en del av ett engagerat och utvecklingsorienterat gäng där allt är möjligt!