Ekonomichef

Vetlanda

I rollen som Ekonomichef på T-Emballage ansvarar du operativt och strategiskt för området ekonomi tillsammans med tre medarbetare. Som Ekonomichef sitter du med i ledningsgruppen där du bidrar till bolagets utveckling med genomtänka analyser, siffror och förslag på kortsiktiga och långsiktiga utvecklingspunkter. Rollen kräver goda redovisningskunskaper och erfarenhet av koncernredovisning och rapportering då vi tillhör Volati. Du rör dig ute i verksamheten och trivs i en roll med många kontaktytor. Det här är en tjänst för dig som är trygg i din roll och vill gå in med kraft och energi för att utvecklas tillsammans med människor som brinner för det de gör. Som ekonomichef bistår du VD i rapportering och är delaktig i styrelsemöten. Placeringsort i Vetlanda.

 

Vi söker dig som är utbildad Civilekonom/ekonom och som har några års erfarenhet från liknande roll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Du har mycket goda redovisningskunskaper och erfarenhet av koncernredovisning och rapportering. Vi ser det som meriterande om du har kunskap om IFRS och tidigare jobbat med detta. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, koncernspråket är svenska.

Som person har du en stark egen drivkraft. Du är analytisk och intresserad av att gå på djupet samtidigt som du är aktiv ute i organisationen för att tillsammans med andra bidrar till utvecklingen av företaget. Kommunikation och ett bra ledarskap är viktiga pusselbitar för att lyckas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Thureson 0383-59940, elisabeth.thureson@t-emballage.se alt Rekryteringskonsult Matilda Löf 010-3319064, matilda.lof@paverka.nu. Du skickar in din ansökan på paverka.nu, vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan idag. Välkommen!