Digital marknadskommunikatör – VSM Sverige AB

Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Då är det här tjänsten för dig! VSM Sverige söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll med fokus på digital marknadsföring. VSM Sverige vill fortsätta sin digitala resa där du får möjligheten att vidareutveckla tre varumärken i fyra länder. Du får chansen att arbeta i olika kanaler för att öka försäljningen och stärka positionen på respektive marknad.

Som digital marknadskommunikatör hos VSM Sverige kommer du att driva och utveckla tolv nordiska hemsidor i fyra länder. Du kommer arbeta med varumärkesbyggande kommunikation genom digitala kanaler där du ansvarar för kanalspecifik kommunikation och kampanjer. Att skriva nyhetsbrev, annonser och pressreleaser ingår i tjänsten precis som produktion av övrigt säljmaterial. I rollen ingår att utveckla videoproduktionen för att öka utbudet av instruktionsfilmer och visningar av tillbehör på hemsidan. Uppföljningar och undersökningar av ditt arbete ingår i tjänsten för att kunna analysera och bidra till marknadsplanen som görs tillsammans med kollegorna. Du hjälper även återförsäljare med marknadsmaterial för att hjälpa dem optimera sin försäljning. I rollen ingår mycket extern kontakt med leverantörer, bloggare, samarbetspartners samt kollegor i de nordiska länderna.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller eftergymnasialutbildning inom marknadsföring, kommunikation eller media. Du har minst tre års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation där du arbetat med fokus på digital kommunikation och produktion av text. Du har stor vana av att hantera flera olika program som Adobe suite, InDesign, Photoshop, Illustrator, Publisher, Google Analytics och Office-paketet. Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och det är meriterande om du har kunskaper inom något av de övriga nordiska språken. Det är en stor fördel om du arbetat med videoproduktion tidigare.

Som person är du kreativ, nytänkande och driven. Du har ett intresse av att vidareutveckla både dig själv och företagets kommunikationskanaler och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt på ett strukturerat och resultatinriktat sätt.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 10 juni, urval sker dock löpande. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062. Datum för tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Placering i Jönköping. Anställning sker hos VSM Sverige AB.