Vik. Säljkoordinator till Ravema

Värnamo

Gillar du sälj och service och är en administrativt stark person som trivs i en flexibel roll där du får ta mycket eget ansvar? Då har Ravema i Värnamo ett längre vikariat som kan passa dig. Välkommen med din ansökan!

Ravema söker en Säljkoordinator/Innesäljare då en av deras medarbetare går på föräldraledighet till sommaren 2024. Vi söker dig med ett tekniskt intresse, som är kommunikativ och gillar sälj och service.

Rollen innebär att vara en daglig support till avdelningen Beredning/Inköp genom att ansvara för administrationen kring beredning och offerter.

Som säljkoordinator förväntas du bl.a:

  • Vara behjälplig åt säljarna. Boka upp deras dagar, hitta nya leads etc.
  • Skapa offerter och göra månadsrapporter samt veckovis rapport till säljarna.
  • Sammanställa försäljningsresultat månadsvis
  • Tillsammans med marknad, se vad kampanjer genererar på våra sociala medier, förbättringsflöden och statistik.
  • Uppdatera vårt kundsystem/CRM, lägga upp nya kunder i systemet.
  • Löpande dialog med säljarna för att boka besök, mässor och uppföljningar samt gå igenom leads efter mässor/event.

Utöver dessa uppgifter ingår det även en del övriga administrativa uppgifter så som kundnöjdhetsmätningar och uppföljning efter maskininstallation hos kund.

För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet av administrativa uppgifter inom ekonomi, logistik, inköp eller liknande med minst en gymnasial utbildning bakom dig. Som person är du tekniskt intresserad, noggrann och arbetar effektivt genom att vara kunnig i Officepaketet samt lättlärd i övriga system, Ravema använder IFS. Det är också viktigt att du presterar bra i ett högt tempo och trivs när det finns mycket att göra. Med telefon som dagligt arbetsredskap är du en god kommunikatör som kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med entreprenörsanda, korta beslutsvägar och kundfokus i varje led.

Tjänsten är ett vikariat i inhyrningsformat på heltid under cirka 1 år med tillträde enligt överenskommelse. Placering är Värnamo.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.