Vi söker konsulter till Arbetshälsa i Uppsala

Uppsala

Vill du arbeta för en platt organisation på ett bolag i expansionsfas? Motiveras du av en kvalitetsmedveten och framåtsträvande kultur? Då kanske detta är något för dig! Arbetshälsa växer och söker flertalet konsulter med specialistkompetenser för att anta nya uppdrag i region Stockholm och Uppsala!

Arbetshälsa är ett gemytligt bolag som har en egenutvecklad metodik med stark expertis inom förändringsarbete, upplevd stress, konflikthantering, kränkande särbehandling, chefs- och medarbetarstöd samt organisationsutveckling.

För att möta ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu samarbetskonsulter inom studie- och yrkesvägledning, omställning, chefscoachning, arbetslivsinriktad rehabilitering, ohälsoproblematik, psykologi med arbetsmarknadsinriktning, starta-eget-rådgivning samt organisationsutveckling. Det är meriterande om du själv har erfarenhet av att driva företag samt om du har certifiering/diplomering gällande coachning och testverktyg. F-skattsedel är en förutsättning för samarbetet.

Som person är du affärsmässigt lagd, har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med tjänstemän och besitter en stor flexibilitet i din sociala framtoning. Med ett nyfiket öra mot rälsen identifierar du möjligheter och värdeskapande merförsäljning som möter marknadens önskemål och behov. Vidare har du djup kompetens inom ditt område och kan pedagogiskt vidareförmedla dina kunskaper på ett sätt som når in hos mottagaren. För rätt person finns möjligheter att på sikt vidareutveckla samarbetsformerna.

Tjänsten avser konsultsamarbete för såväl Stockholm som Uppsala.

Vi söker dig som är specialist inom ditt område. Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning i kombination med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. F-skattsedel och Körkort B är ett krav för samarbete.

Du är en självständig och drivande person som värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du trygg i dig själv och kan ta självständiga beslut, samtidigt som du är inkännande och lyhörd gentemot din omgivning! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser.

Vi ser fram emot din ansökan!