Vi söker en utvecklingsorienterad löneadministratör till internationellt företag

Mullsjö

PÅVERKA NU söker för kunds räkning en driven och engagerad löneadministratör som ska arbeta med kollektiv- och tjänstemannalöner i Hogia. Vill du vara starkt engagerad i att utveckla arbetssätt och processer för att ligga i framkant? Har du tidigare vana av arbete i lönesystem och vill utvecklas i en internationell koncern så vill vi att du söker tjänsten omgående!

Om tjänsten

Här erbjuds du en stimulerade och variationsrik vardag i en roll där du får vara en del av löneadministrationens utveckling. I rollen arbetar du med löneadministration både mot kollektiv- och tjänstemannasidan. Till din hjälp har du mångårig samlad erfarenhet hos dina närmsta kollegor. Du tillhör HR-avdelningen där du har flera kollegor omkring dig och närmast en erfaren löneadministratör att bolla dagliga frågeställningar med. Om du trivs med ett högt tempo och känner dig trygg i uppgifterna så erbjuder vi dig en fri roll med eget ansvar. Koncernspråk är engelska.

Tillsvidaretjänst på heltid med placeringsort Mullsjö. Du rapporterar till Head of HR Shared Services Sweden.

Vi söker dig som har arbetat med löneadministration i en större organisation. Det är meriterande om du har arbetat i Hogia och är insatt i både tjänstemanna- och kollektivavtalet. Vi tror att du har en bra förståelse och kunskap inom lön och känner dig trygg med att ta eget ansvar i löneprocessen.

Du engagerar dig i förbättringsarbete samt vidareutvecklar processer för att säkerställa en hög kvalitet. Som person är du trygg i dig själv, uppskattar en rak och öppen kommunikation och tycker om att ta egna initiativ där du driver ditt arbete framåt. Du vågar prioritera och är inte rädd för att skifta perspektiv. Andra ord som beskriver dig är proaktiv och kvalitetsmedveten, en person med en öppen och flexibel inställning. Tjänsten passar dig som är ödmjuk, handlingskraftig och noggrann. Du har ett uthålligt och strukturerat förhållningssätt som driver verksamhetsutvecklande förändringar. Du uppskattar variationen med att arbeta både självständigt och i team samtidigt som du ser fram emot att lära känna dina nya kollegor och ta del av deras erfarenheter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 12/8. Tjänsten ska tillsättas omgående, där av tillämpar vi löpande urval så vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Jennie Meier 010 – 33 19 068. Frågor besvaras efter semesterperioden v.32.