VD till Älmhultsbostäder AB

Älmhult

Är du en jordnära lagspelare som brinner för verksamhetsutveckling? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos tillväxtkommunen Älmhult? Här kommer du till en kunskapsdriven verksamhet som präglas av välkomnande och moderna miljöer.

Som VD för Älmhultbostäder ansvarar du för bolagets strategiska utveckling. Du arbetar såväl strategiskt som operativt med att driva verksamheten mot tydligt uppsatt mål. Du har det formella juridiska ansvaret gällande bolagets löpande förvaltning, innefattande utveckling, ekonomi, kvalitet, arbetsmiljö och personal. Du driver bolagets utveckling tillsammans med dina kollegor där fokus ligger på kvalitet och leveranssäkerhet. I din roll som VD ansvarar du även för att företagets ledningsgrupp arbetar effektivt och utvecklingsorienterat med tydliga handlingsplaner och uppföljningar.

Din vardag är dynamisk och det dagliga arbetet innefattar dialog med såväl företag på orten som politiker och tjänstemän i Älmhults kommun.

Vi söker dig med eftergymnasial examen inom ekonomi, juridik eller motsvarande yrkeskompetens. Du har en gedigen ledarerfarenhet. Med stor självständighet har du haft åtaganden inom näringsliv eller offentlig förvaltning. Genom tidigare roller har du även skapat god förståelse och självsäkerhet för projektledning och förhandling. Tjänsten förutsätter god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Erfarenhet av kommunägda fastighetsbolag eller annan offentlig verksamhet samt fastighetsvärdering är mycket meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och brinner för utveckling av verksamhet och personal. Genom ett jordnära ledarskap och öppen kommunikation skapar du förtroende för din omgivning. Du inspirerar och motiverar genom att vara lyhörd mot både organisationen och ägare. För att ta vara på organisationens styrkor och hantera utmaningar är du ihärdig, strukturerad, driven och stödjande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 18 mars 2019. Vid frågor kontakta staffan.johansson@paverka.nu, 076-677 26 91. Tjänsten gäller tillsvidare med placering i Älmhult.