Två enagerade slutprojektörer till Myresjöhus

Vetlanda

PÅVERKA NU söker för Myresjös räkning två slutprojektörer till avdelningen för Affärsstöd Myresjöhus Styckehus. Introduktion och uppstart sker på OBOS huvudkontor i Myresjö därefter finns möjlighet att arbeta på kontoret i Jönköping.

Om tjänsten
I rollen som slutprojektör ansvarar du för att kunder, säljare, fabriker och byggplatser får tillverkningsunderlag och monteringshandlingar på de hus som ska levereras. Tillsammans med dina kollegor i projekteringsteamet, projekterar och konstruerar ni fram enfamiljshus efter varje kundunik order. Varje unik order genomförs efter en modell, där dina viktigaste ansvarsområden i tjänsten finns representerade. Du utför ditt arbete i linje med företagets code of conduct samt VSAA (Vårt Sätt Att Arbete).

• Inläsning av kundorder
• Modellering och upprättande av tillverkningsunderlag
• Upprättande av monteringsanvisningar
• Upprättande av materialbeställningsunderlag.

I arbetsprocessen har du externa kontakter som utöver kunden inkluderar säljare, fabrik och entreprenad. Internt kommunicerar du framförallt med säljstödsavdelningen, produktionsenheten och teknisk support. Du rapporterar till gruppchefen för slutprojektering.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för vår bransch och våra produkter. Troligen har du en byggingenjörsexamen eller annan teknisk utbildning på minst gymnasial nivå. Du har en grundläggande administrativ vana och ett modernt arbetssätt avseende dokumentation och IT-hantering. Meriterande om du har arbetat i cad-miljöer. Du har vana av- och trivs att arbeta mot uppsatta mål och är trygg i din profession.

Som person är du ansvarstagande, lugn och positiv. Du är en ödmjuk och trevlig kollega som värdesätter samarbete för att nå framgångar i arbetet.

OBOS
OBOS Sverige är Sveriges största huskoncern där Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Bostad och OBOS Mark ingår. Huvudkontoret är beläget i småländska Myresjö, strax utanför Vetlanda. OBOS Sverige är en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggande på den svenska marknaden. Som del i OBOS-familjen kan vi nu ta ett ännu större samhällsansvar. Den långsiktighet och finansiella styrka som OBOS står för ger oss möjlighet att bredda och fördjupa vårt engagemang i samhällsutvecklingen. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och investera i mer mark och större projekt att utveckla till nya områden där människor vill bo och leva.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 20 maj, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Karin Danvall 010-3319066 eller Johan Forsander 010-3319067.