Teknisk utesäljare till Bruzaholms Bruk

Bruzaholm

Är du en driven lagspelare med ett uppriktigt intresse av kundens verksamhet och framgångar? Vill du arbeta i en säljorganisation som utvecklas tillsammans, där förändringar innebär möjligheter? Och sist men inte minst, fascineras du av ett gammalt hantverks tekniska framgångsfaktorer? Då ska du fortsätta att läsa!

Bruzaholms Bruk är ett företag som verkat på platsen i snart 360 år. Vi är stolta över vår historia, men blickar med tillförsikt mot morgondagen och de möjligheter som står framför oss. Vi söker en ny säljare till vårt lag och kanske är det just du? Du kommer att möta kunder från värmeverk, sopförbränningsverk och sågverk – för du säljer roster till förbränningsugnar. I din kundkrets finns befintliga såväl som nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokningar av besök, offertskrivning och uppföljningar samt egen dokumentation i CRM-system. Tjänsten medför resor för att möta kunden i sin hemmiljö, vi tror att möten gynnar den långsiktiga relationen och affären.

Vi erbjuder en tjänst i en verksamhet där vi ser att du är en del av den långsiktiga utvecklingen. Du kommer ingå i ett lag som genomsyras av allas lika värde där alla hjälps åt, i en miljö där vi kommunicerar genom öppna frågor i lösningsorientrad anda. Vi står i ett spännande utvecklingsskede och ser att du som person tilltalas av en roll där du kan vara med och förbättra och påverka säljorganisationen.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande kunskaper och har flera års erfarenhet av teknisk försäljning. Du är meriterande om du har erfarenhet av rosterpannor, kanske genom underhåll eller som driftspersonal. Även gjuterierfarenhet är meriterande.

I din roll som säljare drivs du av en inre motivation, du älskar ditt jobb och mötet med kunden. Du ser försäljning ur ett brett perspektiv och är införstådd med värdet av processens olika steg. Du är intresserad av kundens verksamhet och framgång och det faller dig naturligt att arbeta långsiktigt, strukturerat och förtroendeingivande. Ditt arbete präglas av att du är affärsdriven och målfokuserad.

Som person är du kommunikativ, nyfiken, driven, prestigelös och proaktiv. Du ser möjligheter i att använda dagens teknik för att kommunicera gentemot kunder externt, men också internt i verksamheten.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav för rollen samt vana av att använda CRM-system som kommer att införas i organisationen.

Välkommen med din ansökan via www.paverka.nu. Sista ansökningsdag är 17 juni. Placering för tjänsten är på Bruzaholms Bruk. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062. Tillträde sker enligt överenskommelse.