Strategisk inköpare till OBOS

Myresjö

Har du erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete och avtalsförhandlingar? Har du god kunskap om byggmaterial och logistik? Lockas du av att arbeta i ett starkt företag på frammarsch i en roll med mycket ansvar? Då kan du vara OBOS nästa strategiska inköpare.

Som Strategisk Inköpare rapporterar du till Inköpschef, och arbetar tillsammans med ytterligare fyra personer på inköpsavdelningen. Det innebär att du deltar i och driver avtalsförhandlingar från förfrågan till färdigt avtal samt arbetar med uppföljning och utveckling av våra leverantörsrelationer för att optimera leverantörsbasen. Då OBOS är ett starkt växande bolag behöver våra processer och system utvecklas i samma takt och här spelar din erfarenhet och initiativkraft stor roll. Rollen innebär också ett nära samarbete med våra operativa avdelningar på inköp, samt med övriga bolag i koncernen.

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Du är väl förtrogen med avtalsrätt, offertframtagning och förhandlingar. Kunskap om material till husindustri är meriterande för tjänsten. Du har god förståelse för industriella flöden och logistik.
Arbetsuppgifterna ställer höga krav på din analytiska förmåga och du lyckas tack vare att du är initiativrik och handlingskraftig. Du är en strukturerad och noggrann person som har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Du trivs med mycket ansvar och stor möjlighet att påverka utvecklingen eftersom du är affärsmässig och resultatorienterad.

Troligtvis har du relevant utbildning men framförallt erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Flytande svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Anställning sker i OBOS, ett anrikt företag med starka traditioner och mycket stolthet. Tjänsten är på heltid. Vårt huvudkontor ligger i Myresjö men i den här rollen finns också möjlighet att arbeta på något av våra lokalkontor i exempelvis Jönköping eller Växjö. Men vissa dagar krävs närvaro på huvudkontoret. Välkommen med din ansökan senast 22 augusti, eventuella frågor besvaras av Karin Danvall 010-331 90 66 från 16 augusti.