Slutprojektör volymhus till OBOS

Myresjö

Är du en engagerad och driven person som trivs att arbeta i en roll där ditt analytiska och strukturerade arbetssätt kommer väl till pass? Ser du utmaningen i en roll där du får utlopp för din goda kommunikativa förmåga, i dagliga kontakter både internt och externt?

PÅVERKA NU söker för OBOS räkning en slutprojektör till avdelningen för Volymkonstruktion – Smålandsvillan/Start Living. Introduktion och uppstart sker på OBOS huvudkontor i Myresjö därefter finns möjlighet att arbeta på kontoret i Jönköping eller Växjö.

I rollen som slutprojektör ansvarar du för att kunder, säljare, fabriker och byggplatser får tillverkningsunderlag och monteringshandlingar på de hus som ska levereras. Tillsammans med dina kollegor i projekteringsteamet, projekterar och konstruerar ni fram volymhus efter varje kundunik order.

Varje unik order genomförs efter en modell, där dina viktigaste ansvarsområden i tjänsten finns representerade. Du utför ditt arbete i linje med företagets Code of conduct samt VSAA (Vårt Sätt Att Arbeta).

Rollen innebär till största del av;

  • Projektering av nya husmodeller samt underhåll av befintliga
  • Modellering och upprättande av tillverkningsunderlag
  • Upprättande av materialbeställningsunderlag
  • Upprättande av produktionshandlingar och montagehandlingar
  • Vara med och utveckla projekteringsprocessen

I arbetsprocessen har du externa kontakter som utöver kunden inkluderar säljare, fabrik och entreprenad. Internt kommunicerar du framförallt med säljstödsavdelningen, produktionsenheten och teknisk support. Du rapporterar till avdelningschefen för Volymkonstruktion.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för vår bransch och våra produkter. Troligen har du en byggingenjörsexamen eller annan teknisk utbildning på minst gymnasial nivå. Meriterande om du har kompletterande arbetslivserfarenhet av volymproduktion av hus.

Du har en grundläggande administrativ vana och ett modernt arbetssätt avseende dokumentation och IT-hantering. För att komma snabbt in i arbetet ser vi gärna att du har arbetat i någon cad-miljö sedan tidigare.

Du har vana av- och trivs att arbeta mot uppsatta mål och är trygg i din profession.
Som person är du ansvarstagande, driven och har ett analytiskt och strukturerat sätt att arbeta. Din sociala och kommunikativa förmåga är stark och du är en ödmjuk och trevlig kollega som värdesätter samarbete för att nå framgångar i arbetet.

Ansökan

Är du intresserad? Då ska du ansöka snarast dock senast den 17/3. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-33 19 066, alt. karin.danvall@paverka.nu

Välkommen med din ansökan!