Säljare Dalarna

Dalarna

Vill du bli en del av en riktigt vass säljkår med bra dynamik och mycket energi? Hos oss på Habo Gruppen jobbar du i ett målfokuserat team som med sitt lösningsorienterade och hjälpsamma sätt skapar en trivsam grupp med fin gemenskap och mycket arbetsglädje!

HABO startade sin verksamhet 1921 och är idag marknadsledande i Norden inom beslag. Företaget ägs av börsnoterade Volati och har tillväxtambitioner både organiskt och genom förvärv. Bolaget är väl representerat i de nordiska länderna genom egna dotterbolag. HABO är lönsamma och erbjuder en intressant ägarstruktur, påverkansmöjligheter, utvecklingsmöjligheter, kunskapsplattformar och samarbete inom Volatikoncernen.

HABO söker nu en relationsskapande Säljare som drivs av att sälja och överträffa sina mål. Rollen är självständig med ansvar för den mellersta delen av Sverige runt Dalarna. Arbetet sker i nära samarbete med övriga kollegor i säljteamet. Tjänsten som Säljare kräver att du är självgående och trivs i att på egen hand driva försäljningen på ditt distrikt. Den innebär samtidigt att du är prestigelös, ansvarstagande och att du arbetar målinriktat tills du nått hela vägen eller längre. Medarbetarna på HABO har en mycket stark gemenskap där vi ser att du ska bidra.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot dagligvaru- eller fackhandeln och att du är van att arbeta relationsbyggande med fokus på resultat och service. Du bör ha ett tekniskt intresse och kanske har du erfarenhet av byggbranschen eller liknande. Rollen innebär primärt att utveckla och vårda befintliga kunder men även nykundsbearbetning förekommer.

Tjänsten är på heltid med placering Dalarna. Du utgår hemifrån och är på resande fot större delen av din tid med i snitt ca en övernattning per vecka. Som Säljare på HABO har du tjänstebil, sex veckors semester, arbetstidsförkortning och möjlighet till bonus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.