Resultatfokuserad Produktionsledare till Gunnebo Industrier AB

Gunnebo

Är du en tydlig ledare som har förmågan att entusiasmera din omgivning och skapa engagemang och teamkänsla bland medarbetarna? Uppskattar du att vara en del av det kreativa förbättringsarbetet? Vi söker dig som vill arbeta med produktionsledning i en anrik och stabil verksamhet inom stålindustri, som tillverkar kvalitativa premiumprodukter.

Vi söker en driven och tydlig produktionsledare till verksamheten för kättingproduktion hos Gunnebo Industrier AB.

I rollen som produktionsledare arbetsleder du, med hjälp av tre gruppsamordnare ca 40 personer i den dagliga verksamheten. Ditt övergripande ansvar är att producera och leverera enligt företagets uppsatta mål. Du arbetar med den dagliga styrningen, håller uppföljningsmöten i produktion och ser till att dina skift har de förutsättningarna som krävs för att utföra ett engagerat och kvalitativt arbete.

Med din trygga ledarstil kommunicerar du tydligt vilka förväntningar du har på personalen och kan därmed vägleda på ett rakt men förtroendeingivande sätt för att uppnå de uppsatta målen.

En viktig del i rollen är att bedriva kontinuerligt förbättringsarbete i syfte att ständigt förbättra processerna i produktionen. Du har eget ansvar i att med din kreativitet påverka och forma produktionsflödet för att nå bästa resultat. Med din närvaro ute i produktionen finns du till hands för att hjälpa, instruera och löpande kompetensutveckla personalen.

I ditt arbete har du flertalet interna kontakter och samarbeten, främst med underhåll, produktionsteknik, kvalitet och planering.

Du rapporterar till Fabrikschefen, är delaktig i ledningsgruppen och har stor möjlighet att påverka fabrikens resultat, utveckling och arbetssätt.

Du har fullt personalansvar och håller därmed strukturerade medarbetarsamtal, hälsosamtal och lönesamtal.

Under din ledning eftersträvar ni att ständigt uppnå en hög kvalitet, leveranssäkerhet och effektivitet, samtidigt som ni i ert team ser till att ha en god kultur och ha roligt tillsammans på arbetet.

Du har erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri. Praktisk kunskap väger tyngre än akademiska meriter, dock är det meriterande med tidigare högskoleutbildning, ledarskapsutbildning och kunskaper inom LEAN. Dina goda kunskaper inom teknik är viktiga för rollen.

Du är duktig på att få människor att fungera i grupp, där du genom din närvaro och din tydliga kommunikation får personalen att arbeta tillsammans mot produktionens uppsatta mål.

Ditt driv och engagemang för förbättringsarbete är tydligt och du uppmuntrar initiativtagande och kreativt tänkande bland personalen.

Du är driven och har ett tydligt resultatfokus i allt du gör för att leverera enligt uppsatta mål och förväntningar.

Som person är du tillgänglig och lyhörd samt har en bekräftande ledarstil där du motiverar och lyfter personalen. Du är prestigelös, lösningsorienterad och har lätt för att prioritera i ditt arbete. Din sociala förmåga är god och du har en allmänt positiv attityd och inställning. En av dina styrkor är tydlighet i kommunikationen, samtidigt som du har integritet och kan sätta gränser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 19 maj. Vi tillämpar dock löpande urval. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Danvall karin.danvall@paverka.nu alt. 010 – 33 19 066.