Redovisningsekonom med driv till Älmhultsbostäder AB

Älmhult

Är du en målmedveten och analytiskt lagd person med breda erfarenheter inom redovisningsekonomi? Trivs du i en miljö där utveckling och relationsskapande är en stor del av vardagen? Vi söker dig som vill vara med och driva arbetet på ekonomiavdelningen hos Älmhultsbostäder, en modern organisation i en kommun under ständig tillväxt.

Som redovisningsekonom hos Älmhultsbostäder är din roll att tillsammans med dina kollegor, utveckla och driva arbetet på ekonomiavdelningen framåt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat, löpande bokföring, månadsbokslut, likviditetsrapporter och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom redovisningsekonomi.

Tillsammans med dina kollegor analyserar ni och gör månadsvis uppföljning, ansvarar för årsbokslut och medverkar i arbetet med årsredovisning. Du har också en central roll i budgetarbetet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning.

Du har arbetat med redovisning i större bolag, så som budgetering, löpande bokföring och månadsbokslut. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete med likviditetsrapporter, årsredovisningar samt att du har gjort sedvanliga ärenden enligt aktiebolagslagen.
Du har ett stort intresse för ekonomi och finansieringsfrågor och håller dig regelbundet uppdaterad på omvärldsekonomin.
Analytisk förmåga och affärsmässighet är viktigt i rollen och du har ett öga för både detaljer och helhet.
Du är inte rädd för utveckling och har en stor vilja att ta till dig förändringar och implementera dessa i ekonomiarbetet.
Genom din goda sociala förmåga och din öppenhet medverkar du till att skapa en ”vi-känsla” på företaget.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 11/10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.