Produktutvecklare/konstruktör till Materia AB

Är du en teknisk och lösningsorienterad person som brinner för nyutveckling och design?

Materia AB söker en driven produktutvecklare/konstruktör som vill arbeta i ett företag med fokus på möbler med högt designvärde för offentliga miljöer.

Som produktutvecklare och konstruktör på Materia ingår du i ett team med vi-känsla. Du kommer att arbeta både med nyutveckling av produkter, där du får utlopp för din kreativitet och goda materialkunskap men också med befintliga produkter, där fokus ligger på förbättringar och ett högt produkt- och produktionsfokus. I projekten, som varierar i storlek, är det ofta ett högt tempo där du har ett stort egenansvar och frihet i hur du prioriterar din tid. Du har stort inflytande över tillverkningsmetoder och materialen du arbetar i varierar beroende på produkt och konstruktion.

Du ansvarar för produktvårds- och värdeanalysprojekt och är avdelningens representant vid kundspecifika konstruktionslösningar.

I ditt arbete samarbetar du med frilansdesigners, inköpare och produktion. Då vi är en liten produktutvecklingsavdelning med korta beslutsvägar är det viktigt med god personkemi.

Vi söker dig som vill vara en del av ett framåtsträvande företag, har ett tydligt designtänk och ett stort kvalitets- och hållbarhetsfokus.

Önskemål:
– gedigen teknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet
– god IT-vana
– behärskar 3D modellering (Solid Works)
– meriterande är goda kunskaper i Revit och Archicad
– god materiallära och kunskap om tillverkningsmetoder
– god uppfattning om estetik samt lyhörd för trender och marknadens behov
– du talar och skriver engelska på en bra nivå
– uttalad lagspelare med egenskaper som självständighet, flexibilitet och förmåga/vilja att ta eget ansvar

Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 5 september. Frågor angående tjänsten besvaras av Karin Danvall, tel 010-331 90 66 alt. karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!