Produktionsplanerare till Ahlstrom-Munksjö

Jönköping

Är du en analytisk och strukturerad person med genuint intresse av produktionsplanering? Önskar du arbeta i ett internationellt och expansivt företag med möjlighet att få driva, påverka och utveckla såväl organisationen som ditt eget arbete? Ahlstrom-Munksjö är ett framgångsrikt företag med lång historia och nu har du möjligheten att söka en varierande tjänst där du får vara en av nyckelpersonerna i den dagliga produktionen.

Konkurrens och marknad ställer ständigt ökande krav på kompetens och utveckling inom alla delar av verksamheten. Som produktionsplanerare på konverteringsavdelningen är du en viktig länk mellan kunder och produktion där du får se till helheten. Detta säkerställs genom att dagligen bevaka produktionsbehovet. Daglig kommunikation med ditt närmsta team är en nyckel för att säkerställa ett effektivt produktionsflöde. Att jobba proaktivt för att nå uppsatta nyckeltal och främja resultatet är en del av vardagen.
Ahlstrom-Munksjö har påbörjat resan med kontinuerligt förbättringsarbete med hjälp av Lean där målet är att företaget ska fortsätta sin utveckling. I teamet jobbar du nära tillsammans med produktionsledaren för att resursplanera produktion, personal samt göra dagliga inköp. Du arbetar tätt med backofficekollegorna och får överlämning från ordermottagarna som har gjort den övergripande planeringen.

Som produktionsplanerare kommer du få möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och växa inom din professionella roll. Systemet Ahlstrom-Munksjö använder heter Optivision.

 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom produktion, supply chain eller logistik, alternativt har du motsvarande kvalifikationer. Några års erfarenhet av en liknande roll med erfarenhet från process- eller tillverkande industri är ett krav för tjänsten. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska flytande i tal som skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i engelska. Du har god systemvana och har arbetat i planeringssystem tidigare.

Som person är du driven, självgående och analytisk. Du har en god förmåga att prioritera och skapar struktur för ditt eget och andras arbete på ett systematiskt sätt. Att se till hela flödet känns självklart för dig och du har lätt för att kommunicera med olika personer inom företaget. Du trivs med problemlösning och har en god samarbetsförmåga. Produktionsplaneringen tar in kundernas behov och skapar en utjämnad, förutsägbar och körbar produktionsplan. Antar du utmaningen?

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 29 april. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062. Datum för tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Heltidstjänst. Placering för tjänsten är vid bruket i Jönköping. Välkommen att göra skillnad!