”Originalare”/Operatör till Jenå Reklam AB

Jenå Reklam är ett företag vars affärsidé är produktion/installation av skyltar, sol- och säkerhetsfilm, bildekor, digitalprint och trycksaker. Vi grundades 1982 och är ett väletablerat Linköpingsföretag i branschen, med en modern maskinpark samt kompetent personal.

I rollen som Originalare/Operatör kommer du att arbeta med utveckling och framtagning av original/förslag inom ovanstående produktområden. I förlängningen innebär det även att fullfölja leveransen till kund genom utprintning, scanning och efterbearbetning.

Du tänker kreativt då kunden ofta har behov av förslag och input för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Att arbeta med oss på Jenå reklam innebär varierande uppgifter som resulterar i att ingen dag är sig lik.

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling och framtagning av original/förslag inom ovanstående produktområden. Meriterande är om du har erfarenhet från branschen.

Önskvärda datakunskaper är: Adobe illustrator/photoshop/Indesign, Corel Draw.

Du är en noggrann person som gillar att ta egna initiativ och har en hög arbetsmoral. Du besitter en god social kompetens, då du i arbetet har mycket kontakt med kunder. Vidare krav är B-körkort.