Operativ inköpare till Fagerhults Belysning

Habo

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en stark lokal närvaro i bygden och samtidigt verkar på en stor internationell arena? Nu söker vi dig som brinner för ljus samt vill arbete inom en spännande organisation där delaktighet, engagemang och flexibilitet står i fokus. Är du vår nya operativa inköpare?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team och arbeta som Operativ Inköpare på Fagerhults Belysning i Habo. Tjänsten ingår i vår inköpsorganisation bestående av både strategiska och operativa inköpare. Rollen innebär arbete med att koordinera och hantera de dagliga operativa inköpsuppgifterna gällande de behov av inköpt material som vår verksamhet har för att kunna uppfylla leverans till kund. Du ansvarar för att lägga inköpsorder enligt uppsatta kravspecifikationer och även bevaka dessa samt finna alternativa lösningar vid behov.

Som operativ inköpare är du en viktig del i vår inköpsavdelning och där du tillsammans med dina kollegor ständigt strävar efter att uppnå såväl dagliga som mer strategiska målsättningar. Med din uppfinningsrikedom kommer du även att få utveckla och förbättra de processer och verktyg vi arbetar med för att vi skall bli ännu lite bättre och bidra till ännu nöjdare kunder.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och gärna erfarenhet av inköp samt kan driva och utveckla våra inköp för att på bästa sätt säkerställa leverans till kund. För tjänsten krävs eftergymnasial utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Det är mycket meriterande om du har högskoleutbildning inom logistik och/eller inköp. Du pratar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person är du prestigelös, kommunikativ och mycket strukturerad. Du har också lätt att samarbeta med andra samtidigt som du klarar att ta egna initiativ och driva processer framåt. Dina personliga egenskaper präglas naturligtvis av våra värderingar Customer Focus, Innovative Mindset och Performance Culture.

Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med anställning hos Påverka Nu för att sedan övergå till en anställning hos Fagerhults Belysning. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökan är 11 april men tjänsten kan komma att tillsättas före det så vänta inte med din ansökan.