Operativ inköpare till Fagerhults Belysning

Habo

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en stark lokal närvaro i bygden och samtidigt verkar på en stor internationell arena? Nu söker vi dig som brinner för ljus samt vill arbete inom en spännande organisation där delaktighet, engagemang och flexibilitet står i fokus. Är du vår nya operativa inköpare.

Vi söker dig som vill vara en del av vår inköpsorganisation och arbeta som Operativ Inköpare på Fagerhults Belysning i Habo. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med framförallt övriga strategiska och operativa inköpare men även ha många andra kontaktytor inom och utom företaget. Rollen innebär arbete med att koordinera och hantera de dagliga operativa inköpsuppgifterna gällande de behov av inköpt material som vår verksamhet har för att kunna uppfylla leverans till kund. Du ansvarar för att lägga inköpsorder enligt uppsatta kravspecifikationer och även bevaka dessa samt finna alternativa lösningar vid behov.

Som operativ inköpare är du en viktig del i vår inköpsavdelning och där du tillsammans med dina kollegor ständigt strävar efter att uppnå såväl dagliga som mer strategiska målsättningar. Med din uppfinningsrikedom kommer du även att få utveckla och förbättra de processer och verktyg vi arbetar med för att vi skall bli ännu lite bättre och bidra till ännu nöjdare kunder.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för inköp och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla inköp på en tillverkande industri. Det är ett krav att du har högskoleutbildning inom logistik och/eller inköp och pratar och skriver både svenska och engelska flytande. Om du talar ytterligare språk är det meriterande.

Inköpsavdelning består av individer som stöttar och hjälper varandra för att komma i mål, för att passa in hos dem behöver du därför vara prestigelös, kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra. Det är ett krav att du är mycket strukturerad och självständigt kan ta initiativ och driva processer framåt. Dina personliga egenskaper präglas naturligtvis av våra värderingar Customer Focus, Innovative Mindset och Performance Culture.

Tjänsten är tillsvidare på heltid hos Fagerhults Belysning. Tillträde enligt överenskommelse. Fagerhult har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt sex veckors semester. Sista ansökan är 13 juni men tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan!