Maskinsäljare bioenergi till Cellwood Machinery AB

Nässjö

Cellwood Machinery söker en maskinsäljare inom den växande bioenergimarknaden. De första maskinerna såldes redan för 20 år sedan och Cellwood Machinery är ett etablerat namn i branschen. Drivs du av att göra affärer och vill verka inom en framtidsbransch där avfall blir en resurs är det här tjänsten för dig!

Som maskinsäljare på Cellwood Machinery arbetar du med hela försäljningsprocessen i nära samarbete med konsulter, kunder och agenter. Du förväntas driva ett säljarbete med ett långsiktigt perspektiv där du bygger förtroende och relationer för framtiden. Dina kontaktytor hos kunder är både drifttekniker och ingenjörer/inköpare och du arbetar både mot offentlig sektor och OEM-kunder. Du representerar Cellwood på mässor och bygger nätverk. Som en del av ett internationellt företag medför tjänsten cirka 40–50 resdagar, såväl nationellt som i Skandinavien. Målsättningen är att inom några år även bearbeta nya marknader, främst i Europa där du får vara med och driva satsningen och är en av nyckelpersonerna inom affärsområdet bioenergi hos Cellwood.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i ett väletablerat svenskt företag med korta beslutsvägar, hög ambitionsnivå och en närhet till sina kunder. I din roll som maskinsäljare arbetar du nära den tekniska avdelningen, innesäljare och inköp och vid behov stöttar du med reservdelsförsäljning. Du rapporterar till försäljningschefen i en roll med stora påverkansmöjligheter.

Vi söker dig som har kompetens inom bioenergiområdet alternativt erfarenhet av teknisk försäljning. Du har ett stort tekniskt intresse och gillar mötet med nya människor och att försöka förstå deras behov. Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska och är van användare av Office-paketet.

Som person har du hög social kompetens och bygger förtroendeingivande relationer på ett naturligt sätt. Du gillar att arbeta självständigt, är initiativrik, strukturerad och uthållig. Vi tror att du som söker också har en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utvecklat en god planerings- och prioriteringsförmåga. Du brinner för mötet med kunden och har god kommunikativ såväl som analytisk förmåga samt intresse för att affärerna drivs framåt.

Ansökan

Rekryteringen sköts av Påverka Nu, för ytterligare information kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062 och ansök via www.paverka.nu. Urval sker löpande så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan!