Målfokuserad projektledare till Axentia

Är du en driven och målinriktad person med erfarenhet av att projektleda arbete i tekniska organisationer? Har du viljan och förmågan att strukturera och tydligt driva interna processer inom ett bolag i snabb tillväxt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Axentia Technologies AB söker projektledare som ska effektivisera och samordna interna flöden inom bolaget, för att säkerställa god leverans och hög kvalitet i alla samarbeten och affärer.

I rollen som projektledare hos Axentia är du spindeln i nätet och arbetar nära och samverkar med samtliga funktioner inom bolaget för att säkerställa att projekt, stora som små, blir färdiga och dokumenterade för leverans i utsatt tid.
Med tydlighet driver och samordnar du de interna resurserna och ser till att respektive avdelning levererar sin del i projektet så att nästa kan ta vid.
Du sätter en grundplanering för flödet och har längs vägen full koll på alla inblandade resurser, så att processen i alla led går framåt på ett effektivt sätt.

I rollen arbetar du främst nära sälj, utveckling och inköp men även andra funktioner inom bolaget.
Du rapporterar till produktchefen. Tjänsten är placerad på Axentias kontor i Linköping.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning inom någon form av teknisk verksamhet. Vi ser helst att du har en ingenjörsutbildning i grunden, gärna inriktad mot mekanik och/-eller produktutveckling.
Du är trygg i att självständigt utveckla och driva processer och skapar förtroende och får med dig personal övergripande inom organisationen.
Med ditt stora tekniska intresse och kunnande vinner du snabbt respekt och skapar dig goda förutsättningar att lyckas i din roll.
Du är driven och målinriktad och har förmågan att både se detalj och det större perspektivet för att få ihop helheten i varje projekt.
Du är lyhörd inför organisationens behov och har sedan en tydlighet och rakhet i din kommunikation för att möta, strukturera och organisera dessa på bästa sätt.
Din svenska och engelska är flytande i både tal och i skrift.

Axentia har redan kommit långt men har också höga ambitioner för sin fortsatta resa. Med ditt affärsmässiga sinne kommer du att trivas i en tekniskt framåtlutad organisation med en stark framtidstro.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värderar god social kompetens och vilja att arbeta teamfokuserat högt. Vi trivs med varandra, har roligt tillsammans och arbetar både för varandras individuella utveckling och för organisationens fortsatta framgångsresa.

Vill du vara med?