Serviceorienterad kundtjänstmedarbetare till Stillströms

Linköping

Brinner du för service och merförsäljning? Vill du verka i en dynamisk roll där dina arbetsuppgifter varierar över tid? Nu har du förtroendet och möjligheten att vara med och utveckla processer hos framåtsträvande Stillströms Industrifärg AB. De står inför en spännande expansionsresa och förstärker verksamheten med en kundtjänstmedarbetare som genom starkt engagemang vill ta deras service till nästa nivå.

Som kundtjänstmedarbetare på Stillströms kommer du att ha en viktig roll vad gäller företagets expansiva utvecklingsresa. Här får du möjligheten att medverka vid uppbyggnad samt påverka utformningen av en värdefull funktion som syftar till att leverera förstklassig kundservice för hela Stillströms organisation. Du kommer att bli den viktiga länken mellan företaget och kunderna, såväl nya som befintliga – och navigerar med lätthet i det sociala nätet där du uppskattar utbytet med dina kontaktytor.

Stillströms erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter som styrs av kundens behov. Du arbetar nära företagets säljavdelning och lager för att gemensamt skapa kundnära relationer och skapa synergieffekter i samarbetet. I arbetet besvarar du inkommande beställningssamtal på ordernummer för Stockholm, Eskilstuna och Linköping. Beställningar registreras direkt i affärssystemet Pyramid. Din koordinerande förmåga är viktig då du skiftar mellan enklare redovisning i systemet, följer upp order och hanterar kravrutiner från kunder. Övriga administrativa arbetsuppgifter förekommer. Du kommer att vara stationerad i Linköping, där du även bemöter besökare i receptionen med ett leende. I rollen ingår resor till verksamheten i Stockholm och Eskilstuna.

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Troligtvis har du erfarenhet av kundtjänst och administration och har därigenom utvecklat god förståelse för service och dokumentation. Du bör ha god dator- och systemvana och hanterar Officeprogram väl. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande. Vidare är grundläggande kunskaper om redovisning, god svenska och engelska i tal och skrift samt körkort B en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Har du även erfarenhet från färgindustrin så ser vi det som mycket meriterande.

För att trivas och komma till din rätt i gruppen är du en målmedveten, självgående och förtroendeingivande person med en stark servicekänsla i ryggraden. Genom ett flexibelt förhållningssätt prioriterar du kvalitet och noggrannhet utan att göra avkall på resultat och framåtanda. Vi tror att du utifrån din analytiska förmåga kan sätta dig in i kundens behov och identifiera lösningar som skapar mervärde för alla parter.

Eftersom du är Stillströms ansikte utåt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tillämpar löpande urval så var inte sen med att visa ditt intresse. Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar!