Säljare inom industrifärg för fastighetsunderhåll

Linköping, Eskilstuna, Stockholm

Har du gedigen bakgrund inom måleri och/eller industrigolv? Vill du med hjälp av din bransch-och yrkeskunskap bygga upp långsiktiga kundrelationer? Stillströms Industrifärg är ett framåtsträvande bolag som står inför en spännande expansionsresa och söker nu en säljare som vill skapa mervärde för hela verksamheten.

Som säljare på Stillströms Industrifärg kommer du ha en viktig roll i företagets expansiva utveckling. Du kommer till en trivsam arbetsplats med god gemenskap och inkluderande kultur. I din roll har du frihet under ansvar där målet är att skapa goda förutsättningar för fortsatt tillväxt. Stillströms Industrifärg erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar och goda påverkansmöjligheter. Tillsammans med företagets säljare, placerade i Linköping, Stockholm och Eskilstuna verkar ni för en gemensam målbild om att öka försäljning genom långsiktiga och professionella kundrelationer.

Du kommer arbeta med försäljning inom verksamhetsområdet som sträcker sig från Stockholm till norra Småland, där du tar dig an både nya och befintliga kunder. Genom att bidra med din bransch- och yrkeskunskap inger du förtroende hos kunden och guidar dem genom produktutbudet. Du tar en aktiv roll vad gäller dokumentation och uppföljning av kund, offert och orderhantering.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och innebär regelbundet resande inom verksamhetsområdet. Du arbetar med fast lön och har tillgång till tjänstebil.

Vi söker dig med gedigen hantverksbakgrund inom måleri, golvläggning eller annat lämpligt hantverk – och som är nyfiken säljrollen. Du kan visa på praktisk arbetslivserfarenhet och branschkunskap. Du har god produktkännedom och har tidigare arbetet med produkter för industrigolv, samt färg och målning av exempelvis plåt och fasad. Utan hinder sätter du dig in och förstår kundens behov. Du drar dig heller inte för att själv kavla upp ärmarna och kan förklara produktens praktiska tillämpning.

Som person är du förtroendeingivande och kan pedagogiskt förklara produktens fördel och funktion. Du kommer arbeta med breda kontaktytor och föra dialoger med företagsledare och hantverkare, vilket förutsätter att du har god kommunikativ förmåga och kan anpassa dialogen till mottagaren. Genom ett flexibelt förhållningssätt prioriterar du kvalitet och noggrannhet utan att göra avkall på resultat och framåtanda.

Eftersom du är Stillströms ansikte utåt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag Vi tillämpar löpande urval så var inte sen med att visa ditt intresse. Vi ser fram emot att läsa dina ansökningshandlingar!