Platschef inom basunderhåll till Svevia

Norrköping, Linköping

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en platschef till vårt basunderhåll väg i Norrköping med placeringsort Linköping eller Norrköping. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora företagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar.

Som platschef är ditt ansvar att planera, driva och följa upp egna projekt med ansvar för personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har dagliga kontakter med dina medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer stora krav på din samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar också med marknad och kunder samt förväntas leda, motivera och engagera din personal till utveckling. För oss är du som platschef en nyckelperson i verksamheten som deltar i arbetschefens ledningsgrupp och är direkt underställd arbetschefen.

Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll. Du drivs av affärsmässighet och strävar alltid efter att nå uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person uppskattar du ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Din bakgrund präglas av ett intresse av att arbeta med vägar. Du har dokumenterad arbetsledande erfarenhet av drift- och underhåll av vägar, alternativt anläggningsverksamhet. En högskoleutbildning är meriterande men inget krav.

För oss är det viktigt att du som ledare är engagerad och har en förmåga att ta tillvara den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare. Det motiverar och gör att vi når våra gemensamma mål. För den här tjänsten är god datorvana och B-körkort ett krav.