Marknadsföringsansvarig

Linköping

Är du intresserad av att arbeta brett med marknadsföringsfrågor i ett företag i stark tillväxt både nationellt och internationellt? Allt från att själv producera marknadsföringsmaterial, vara med på mässor, till att vara med och skapa en marknadsföringsplan? Då kan detta vara vad du söker!

Axentia är ett spännande bolag, med en spännande historik och framtid som erbjuder dig som medarbetare hög kompetens och kunskap i kombination med mycket hjärta. Ta chansen att få växa med ett av Sveriges mest intressanta bolag.

Vi letar efter dig som trivs med att jobba i en snabb föränderlig miljö i ett företag i stark tillväxt och med många parallella fokus inom marknadsföringsområdet.

Tjänsten är nyinrättad vilket gör att du får vara med från start och förväntas vara drivande i bolagets marknadsföringsutveckling och utveckling av ett enhetligt varumärke. Du kommer att arbeta nära både VD och Försäljningschef samt samarbeta med övriga medarbetare inom säljorganisationen i både operativa och strategiska frågor. Du rapporterar till Försäljningschef och utgår från huvudkontoret i Linköping.

I arbetet ingår att arbeta fram och implementera en marknadsplan i linje med företagets affärsstrategi och mål. Du kommer även skriva och producera marknadsmaterial som tex diverse säljmaterial och produktblad samt utforma och implementera marknadsaktiviteter som tex att delta på vissa mässor. Vidare kommer du att driva olika projekt inom marknadsområdet och ansvara för en egen marknadsföringsbudget. Du har det övergripande ansvaret för tex Online kanaler, sociala medier, annonsering, hemsidan, framtagande av trycksaker etc.

Du har en utbildningsbakgrund inom marknadsföring i någon form och minst några års arbetslivserfarenhet inom området. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska. Har du även kunskaper i andra språk så som tex tyska och/el franska är det meriterande. Vidare är du en van användare av officepaketet och Adobe.

För att trivas hos oss så bör du som person vara ödmjuk och flexibel i ditt förhållningssätt. Vi vill vidare att du är en ambitiös och driven person som har stor förmåga att skapa resultat på egen hand och tillsammans med andra. Viktigt för rollen är förutom en god operativ förmåga även en förmåga att implementera ett strategiskt perspektiv i marknadsföringsarbetet.

Vi är stolta över vårt team och vår produkt, det vill vi att du också ska vara!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till paverka.nu. Sista ansökningsdag är 22/11. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor får du gärna kontakta rekryteringskonsult Maja Fundberg, maja.fundberg@paverka.nu eller Karin Danvall, karin.danvall@paverka.nu .