Erfaren rekryteringskonsult med kundfokus – PÅVERKA NU

Linköping

PÅVERKA NU står i ett spännande utvecklingsskede där du i rollen som rekryteringskonsult är med och bidrar till att skapa förändring, både för våra kunder och kandidater. Du kommer arbeta i en kreativ och utmanande miljö tillsammans med kollegor där god stämning och nära samarbete kännetecknar det dagliga arbetet.

Rollen som rekryteringskonsult innefattar nära dialog och samarbete med kunder samt ansvar för hela rekryteringsprocesser. Du blir spindeln i nätet och har hela tjänsteutbudet inklusive systerföretaget Arbetshälsa i portföljen. Du kan verkligen göra skillnad! Tjänsten omfattar tillsvidareanställning med placeringsort Linköping.

Vi tror att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning och ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med helhetsansvar för rekryteringsprocesser. Du har känsla också för säljprocesser och vi tror att du har dokumenterad säljerfarenhet. Har du ett stort nätverk är det meriterande. Flytande svenska och engelska är krav i tal och skrift.

Som person är du förtroendeingivande och ser potential i utveckling av både affären och människan. Du är en relationsbyggande person och kan därigenom påvisa ett upparbetat nätverk. Som person trivs du med att ha många kontaktytor, arbeta med stort servicefokus och du har lätt för att skapa samt bibehålla goda relationer. Rollen förutsätter god förmåga att strukturera, planera och prioritera vilket kräver eget initiativtagande och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du ser utveckling i arbetet som positivt, du har förmågan att lösa problem på kreativt sätt och bidrar med idéer som verkar för företagets utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 15 juli, vi tillämpar dock löpande urval. Vid frågor kontakta vår kontorschef i Linköping, Staffan Johansson, 0766 77 26 91