Lösningsorienterad och kreativ konstruktör

Tranås

Är du en lösningsorienterad person som vill arbeta med gediget konstruktörsjobb där du också får utlopp för din kreativa och estetiska anda? Sätter du laget framför jaget? Då kan detta vara tjänsten för just dig!

Vi söker för kunds räkning en flexibel och prestigelös konstruktör med problemlösning som främsta fokus!

Som konstruktör hos vår kund blir du del i ett erfaret team med härlig lagkänsla och högt till tak. Din främsta arbetsuppgift är att upprätta konstruktionslösningar, där du arbetar främst med befintliga produkter i ändrings- och förbättringsprojekt, där produkt och produktionsfokus är tydliga ledord. I arbetet ingår också av nyutveckling av produkter där du får utlopp för din kreativitet och goda materialkunskap.

I projekten som varierar i storlek är det ofta högt tempo, med tighta deadlines och ditt arbete bygger därför på stort eget ansvar.

Du har stort inflytande över tillverkningsmetoderna och materialen du arbetar i varierar beroende på produkt och konstruktion. Du samarbetar med och har en tät dialog med inköpsavdelningen där du är involverad i valet av leverantörer.

Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör eller har annan lämplig eftergymnasial utbildning. Meriterande om du har erfarenhet av gediget konstruktörsarbete, men vi välkomnar också dig som är nyutexaminerad, om du har det rätta praktiska handlaget med dig.
Du har goda kunskaper i CAD, meriterande om du har erfarenhet av arbete i Solid Works.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att ritningsläran sitter i ryggmärgen, vi förutsätter att du kan konkretisera och rita dina lösningar.
Vi ser gärna att du har vana av toleranssättning, god kunskap i materiallära och förståelse för, och kunskap i olika tillverkningsmetoder.

Du är lösningsorienterad och har god förmåga att utvärdera och analysera ditt arbete för att uppnå bästa resultat.
Att vara flexibel och hålla många bollar i luften är du van vid och du har prestigelöst förhållningssätt till dina kollegor. Att hugga i och hjälpas åt anser du är receptet på ett framgångsrikt arbete.

Din sociala förmåga är god och du har lätt att skapa nya kontakter och inge förtroende.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 4/10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.