Löneadministratör med kundfokus

Habo

Brinner du för service och administration? Då är det här tjänsten för dig! Habo Energi söker dig som trivs med att arbeta i en varierad roll med löneadministration, kundservice och ekonomi. Habo Energi är i en spännande fas där mycket händer inom bredbandsutbyggnaden och byggandet av nya bostäder. Du kommer att få arbeta i ett engagerat team för koncernens tre olika bolag Habo Energi, Habo Kraft och Habo Bostäder.

Nu finns möjligheten att arbeta i en bred och omväxlande tjänst som spänner över flera olika branscher. Som kundservicemedarbetare hos Habo Energi kommer du att svara på frågor från kunder gällande tjänster som rör alla tre bolagen. Kontakten sker både via det personliga mötet i receptionen, via mail, chatt och telefon. Du ansvarar för löneadministrationen för samtlig personal för de tre bolagen. I rollen ingår arbete med arkiv, diarie samt fakturering. Övriga arbetsuppgifter inom kundservicegruppen är hyresadministration, elhandel, bredband, redovisning, kund- och leverantörsreskontra, fakturering och försäljning av olika tjänster. Du ingår i ett team med fyra kollegor som gemensamt arbetar för en hög servicegrad och tillgänglighet.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller eftergymnasialutbildning inom lön, HR eller ekonomi eller har motsvarande kunskaper. Du som söker har några års erfarenhet av löneadministration och kundservice. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg, fastighets-, fiber- eller energibranschen. Du har stor vana av att hantera flera olika affärssystem och behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Som person är du strukturerad, självgående och noggrann. Du har alltid företagets bästa i fokus och trivs med att arbeta i en liten organisation. Vi tror att du är en positiv lagspelare som är nyfiken på att utvecklas inom nya områden och trivs i en omväxlande roll.

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062. Datum för tillsättning av tjänsten sker snarast och enligt överenskommelse. Placering i Habo. Anställning sker hos Habo Energi.