Konstruktör till Fagerhults Belysning

Habo

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en stark lokal närvaro i bygden och samtidigt verkar på en stor internationell arena? Nu söker vi dig som brinner för ljus samt vill arbete inom en spännande organisation där delaktighet, engagemang och flexibilitet står i fokus. Är du vår nya konstruktör?

Rollen som konstruktör är placerad på avdelningen för Customer Design där vi är ett tjugotal mycket kompetenta medarbetare som tillsammans skapar och utvecklar Fagerhults produkter. I tjänsten blir din främsta uppgift att utföra konkurrenskraftiga anpassningar av standardarmaturer efter kundernas önskemål. Du blir också ansvarig för en del av Fagerhults produkter i löpande produktion där du förväntas utveckla dem kontinuerligt för att de ska fortsätta hålla mycket god kvalité samtidigt som du kostnadseffektiviserar tillverkningen.

Som konstruktör är du och dina kollegor en väldigt viktig stöd- och servicefunktion mot våra säljbolag och mot vår produktion för att ständigt bidra till ökat värde för våra kunder. Du arbetar tvärfunktionellt och har många kontakter både inom organisationen och utanför t ex genom våra säljbolag som finns på olika platser runt om i världen.

Vi söker dig som är någon typ av teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning maskinteknik. Du behärskar CAD och 3D-konstruktion och är van användare i Office programmen samt MPS system. Det är meriterande om du hanterar JEEVES och Solid Edge samt om du har kunskap inom plåtbearbetning, lack och montering

Som person är du ytterst ansvarsfull, serviceinriktad och kan kommunicera på ett tydligt sätt både på svenska och engelska. Du är flexibel och prestigelös när du samarbetar med dina kollegor och drivs av att tillsammans med andra komma fram till de bästa lösningarna för kunden. Dina personliga egenskaper präglas naturligtvis av våra värderingar Customer Focus, Innovative Mindset och Performance Culture.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Fagerhult har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt fem veckors semester. Sista ansökan är 9 maj men tjänsten kan komma att tillsättas före det så vänta inte med din ansökan.