Konstruktör/Tekniker

Mjölby

Är du en lösningsorienterad och tekniskt intresserad person med erfarenhet från trä- eller verkstadsindustrin? Inför ökande expansion söker Swedex en Konstruktör/Tekniker med goda utvecklingsmöjligheter!

Som konstruktör/tekniker kommer du arbeta dynamiskt med varierande och parallella projekt, där du huvudsakligen ansvarar för funktionen konstruktion och beredning. I rollen ingår delvis projektledning och delvis byggandet av kundrelationer genom inköp samt teknisk- och konstruktions fokuserad support. Support sker både internt och externt främst till kunder utomlands.

Kundens behov styr projekten – vilket du förvaltar genom att driva arbetet framåt tillsammans med produktionspersonalen. Ritning och konstruktionsarbete sker i CAD-miljö (Fusion 360). Du ansvarar tillsammans med övrig administrativ personal för att en funktionell, effektiv och välordnad funktion fungerar och utvecklas i framtiden. Du rapporterar direkt till VD.

  • Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet.
  • Du har gedigen kunskap, förståelse och intresse för industriproduktion inom metall eller träbearbetning.
  • Du har tidigare erfarenhet av problemlösning och utveckling inom skärande bearbetning samt offert- och beredningsarbete, för- och efterkalkyl.
  • Du arbetar obehindrat i AutoCAD, vilket avser miljön för konstruktionsarbete.
  • Du har god förståelse för affärssystem och har viss kunskap av inköp. Meriterande är om du tidigare arbetat i Monitor.
  • Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
  • Som person är du affärsinriktad med goda ledaregenskaper. Du är förtroendeingivande och ser potential i utveckling av både affären och människan. Du är en relationsbyggande person som trivs med att ha många kontaktytor och arbetar med stort servicefokus.