Utvecklingsingenjör med bredd till Öhlins Racing AB

Jönköping

Öhlins racing i Jönköping växer och behöver nu rekrytera en duktig utvecklingsingenjör till sitt R&D-team som utvecklar elektroniskt styrda stötdämpare för fordonsindustrin.

Som utvecklingsingenjör hos Öhlins kommer du att arbeta inom ett eller flera produktutvecklingsprojekt. Dina främsta arbetsuppgifter är konstruktion samt verifiering av våra produkter och komponenter mot uppsatta krav och kundbehov.

Utöver de dagliga uppgifterna förväntas du engagera dig i- och bidra med ditt tekniska kunnande vid kontakter med kunder såväl som med produktionspartners.

Tjänsten är placerad i Jönköping. Viss mån av resor kan ingå.

För att lyckas i tjänsten bör du ha erfarenhet inom praktisk provning, labb-arbete eller verifiering. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från mekanikkonstruktion inom CAD. Kunskaper inom produktionsteknik och design for manufacturing är meriterande.
Du har minst en teknisk gymnasieutbildning med flera års erfarenhet eller högskoleingenjör inom maskinteknik.

Som person har du ett öga för detaljer och förmågan att omsätta teori till praktik. Du är nyfiken och har lätt för att hitta nya lösningar. Ditt arbete är strukturerat för att tillsammans med teamet nå uppsatta mål.
Du är engagerad och drivande och värnar om att vara inkluderande och informativ genom ett prestigelöst förhållningssätt. Din flexibla och positiva inställning kommer att uppskattas av dina kollegor. Du har också en fallenhet för att kunna skifta mellan helhetsperspektiv och detaljnivå och har därigenom utövat en god planerings- och prioriteringsförmåga.
Det är viktigt att du kan se fördelarna med att arbeta i lag och skapa goda relationer både internt och externt samt uppskattar utbytet av att arbeta med personer från olika kulturer.
Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 20 juni. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall 010-331 90 66 alt. karin.danvall@paverka.nu

Vi ser fram emot just Din ansökan!