Teamleader med försäljningsansvar

Jönköping

Till JB bildelar söker vi en Teamleader med försäljningsansvar som vill bli en del av ett härligt gäng som arbetar tillsammans för att nå nya mål. Brinner du för försäljning och att inspirera andra – då kan det vara dig vi söker!

I rollen som Teamleader med försäljningsansvar så ansvarar du för helheten när det gäller försäljning och utveckling av våra kunder och leverantörer. Du kommer också att ta helhetsgreppet om vår marknadsföring, var vi ska synas och hur vi ska synas. Vi vill ligga i framkant när det gäller sociala medier och e-handel. Du arbetar tillsammans med ett härligt gäng på 6 personer som du stöttar när det gäller försäljning, leverantörer och utveckling av bolaget inom marknadsföring och försäljning. Tillsammans med din grupp ansvarar ni för ordermottagning och registrering, reklamationer, uppföljning av statistik och innesälj. Vi är bra – men vi kan bli ännu bättre! Den här tjänsten är ny och du ges möjligheten att vara med och forma rollen från början och möjligheter till påverkan i ett litet bolag. Placering vid bolagets anläggning på Bäckamarken mellan Jönköping och Tenhult. I tjänsten ingår några dagsresor per månad till olika verkstäder. Du sitter i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av framgångsrikt försäljningsarbete eller arbetat som innesäljare med erfarenhet av att utveckla ett varumärke via strategisk försäljning och marknadsföring. Vi vill framförallt att du har ett intresse av att driva utvecklingen framåt, snarare än att förvalta. Vi ser positivt på om du har kunskap och erfarenhet från bilindustrin eller god allmän teknisk kunskap. Tjänsten förutsätter att du är flytande i tal och skrift i svenska samt engelska. Du har körkort B och använder företagets poolbil vid tjänsteresor.

Som person är du entreprenöriell och har en stark egen drivkraft och passion för det du gör. Du är lyhörd för både kund, leverantör och kollegor men med ett inspirerande förhållningssätt. Du är förtroendeingivande och trygg i din roll och inte rädd för att ta tag i alla typer av arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Ohlsson, 010-33 19 062.