Säljchef med VD-potential

Jönköping

Brinner du för att utveckla affärer och driva bolag framåt? Som Säljchef på Thilmer AB får du möjlighet att skapa tillväxt genom ditt proaktiva säljarbete. Du får möjlighet att samarbeta med befintliga kunder som varit Thilmer trogna i många år samt hitta nya kunder och affärsmöjligheter. Vill du arbeta med förbättringar och förändringar som utvecklar bolaget är detta rätt roll för dig!

I rollen som Säljchef har du ansvar för att leda, styra och planera företagets verksamhet med främsta fokus på försäljning. Tjänsten innebär ansvar för försäljning, inköp, styrning av verksamheten, budget, resultatansvar samt personalansvar. Till din hjälp att driva verksamheten har du tre erfarna medarbetare som sköter den dagliga driften inom lager, produktion, fakturering och bokföring. Du får arbeta med ett tätt sammansvetsat team i kombination med att du utvecklar synergieffekter med systerföretaget Foga Systems säljorganisation. Du är ansiktet utåt mot kunderna och har huvudansvaret för att verksamheten drivs på ett kostnadseffektivt sätt med lönsamma affärer. Att sätta upp mål, strategier och aktivitetsplan för säljarbetet ser du som en självklar del i arbetet i din strävan att öka bolagets omsättning.

Du rapporterar till VD och styrelsen för Foga System. Största delen av ditt arbete sker ute på fältet hos kunderna så tjänsten kräver ca 100 övernattningar per år då kunderna finns i hela landet och personalen i Alfta.

För dig som har ett utpräglat affärssinne och ett tydligt driv att utveckla verksamheter, finns möjlighet, att på sikt gå in i en VD roll inom bolaget.

Du som söker har lång erfarenhet inom försäljning och har även haft en ledarroll i en tidigare tjänst. En eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, försäljning eller ekonomi eller motsvarande erfarenhet krävs för tjänsten. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet från något CRM- eller affärssystem tidigare ser vi som en självklarhet och du är en van användare av Office-programmen. I tidigare tjänster har du haft resultatansvar och du har en god ekonomisk kunskap.

Som person trivs du med att skapa relationer med kunder, leverantörer och kollegor och älskar att göra affärer. Du är van att strukturera ditt säljarbete på ett sätt som skapar framgång. Som ledare är du coachande och har lätt för att delegera. Du planerar ditt arbete på ett strategiskt sätt och kan även vara flexibel när kunden kräver det. Du trivs i en omväxlande roll och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 30 april. Vi tillämpar dock löpande urval. Placeringsort är Jönköping och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Karin Danvall 010 – 33 19 066.